Neler Yeni

Gözüken Ram 16gb Kullanılan 8gb

Erda Yıldırım

80+ Gold
ramleri sırası ile şöyle dene
1. slot 3. slot
2.slot 4. slot
ayrıca ramlerin aynı markamı?

BeKo'O

80+ Silver
Soğutucunun vidalarını abartmadan azıcık gevşet fazla sıkı olmasın

Predaking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasin Kulak

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
sistem açılırken bios bip bip bip , bip bip bip , bip bip bip , bip diye bir ses veriyor muydu peki ?
(tek ram denediğiniz sırada)

Predaking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasin Kulak
2 ram var simdi 1 ini taktığımda normal açılıyor onu çıkarıp diğerini taktığımda sisteme güç geliyor ama klavye mouse monitörde herhangibi bir hareketlilik olmuyor açılmıyor ışıkları felan yanmıyor sadece kasada ışık yanıyor fanlar çalışıyor bip bip felan ses gelmiyor.
sistem açılırken bios bip bip bip , bip bip bip , bip bip bip , bip diye bir ses veriyor muydu peki ?
(tek ram denediğiniz sırada)

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
2 ram var simdi 1 ini taktığımda normal açılıyor onu çıkarıp diğerini taktığımda sisteme güç geliyor ama klavye mouse monitörde herhangibi bir hareketlilik olmuyor açılmıyor ışıkları felan yanmıyor sadece kasada ışık yanıyor fanlar çalışıyor bip bip felan ses gelmiyor.
şöyle söyliyim tahminimce ramlerinin anakarta takılan altın rengine benzeyen kısımları oksitlenmiş . Bu da mavi fabercastel silgisi ile temizlenince geçiyor diye biliyorum .(eğerki sorun buysa) ayrıca ramı silecekseniz eğer o altın kısmın üzerinde küçük küçük lehim gibi birşeyler var onlara kesinlikle silgi temas etmesin ayrıca silditen sonra silgi artıkların güzelce ıslak olmayan birşeyle temizle(bir sorun oluşursa sorumluluk kabul etmiyorum bilgine)

jaroslav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Onur KAPLAN
diğer ram bozuk o zaman dostum

Predaking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasin Kulak
diğer ram bozuk o zaman dostum
bilmiyorum memtestte sorun çıkmıyor ama göndercem servisine baksınlar bozuksa ram alırım artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

şöyle söyliyim tahminimce ramlerinin anakarta takılan altın rengine benzeyen kısımları oksitlenmiş . Bu da mavi fabercastel silgisi ile temizlenince geçiyor diye biliyorum .(eğerki sorun buysa) ayrıca ramı silecekseniz eğer o altın kısmın üzerinde küçük küçük lehim gibi birşeyler var onlara kesinlikle silgi temas etmesin ayrıca silditen sonra silgi artıkların güzelce ıslak olmayan birşeyle temizle(bir sorun oluşursa sorumluluk kabul etmiyorum bilgine)
denicem olmazsa servise göndercem baksınlar düzelirse düzelir düzelmezse yeni ram alacam 8 gb yetersiz kalıyor çünkü yada kardeşimin ramini dızlıcam.

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
dızz
bilmiyorum memtestte sorun çıkmıyor ama göndercem servisine baksınlar bozuksa ram alırım artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

denicem olmazsa servise göndercem baksınlar düzelirse düzelir düzelmezse yeni ram alacam 8 gb yetersiz kalıyor çünkü yada kardeşimin ramini dızlıcam.

Predaking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasin Kulak
rami servise göndermiştim ne arızası olduğunu söylemediler yeni ram gönderdiler şuan taktığımda 16 gb olarak gözüküyor.

Top Bottom