Yok uzun bir süredir devam ediyor bu durum. Hatta yeni uyandığımda daha iyi görüyorum akşama doğru kötüleşiyor görmemyeni mi uyandın
Ama sabahta gene kötü görüyorum yani akşama göre daha iyi sadeceYok uzun bir süredir devam ediyor bu durum. Hatta yeni uyandığımda daha iyi görüyorum akşama doğru kötüleşiyor görmem
Miyop veya astigmat olabilirsin,Gözüm galiba biraz bozuldu. Kör gibi değilim ama uzaktaki yazıları bir garip görüyorum. Babam gözün yorgundur falan diyor. Bana mantıklı gelmedi ama bilemedim
Yok hep aynı. Ama dediğim gibi gün içinde artıyorUzun süre gözü yoruyorsan ve yordukça artıyorsa Astigmat belirtisi olabilir. Bende de var zıkkım oradan biliyorum. Sabah kalkıp gözlüğü taksan da göz adapte olana kadar her şey flu...
Babamda astigmat var. Onun gözlüğünü taktım daha kötü gördüm. Ama bir arkadaşım daha gözlük takıyordu. Onun gözlüğünü takınca cidden net görmüştüm.Miyop veya astigmat olabilirsin,
Tanıdığın uzağı göremeyen biri varsa onun gözlüğünü dene, eğer görüntü netleşiyorsa doktora görünmende fayda var.
Eğer olurda gözlük ihtiyacın olursa (umarım olmaz) gözüne yapıştırmış gibi gece gündüz takma, uzakları görmen gerektiği zaman takman yeterli, gözlüğü sürekli taktığın vaziyette gözün tembelleşir. Takmazsan numaran artmaz.
Bilgisayara vs. bakarken takmalı mıyım? Bir de bir şey soracağım yanlış anlamayın. Nereden biliyorsunuz bu dediklerinizi?Miyop veya astigmat olabilirsin,
Tanıdığın uzağı göremeyen biri varsa onun gözlüğünü dene, eğer görüntü netleşiyorsa doktora görünmende fayda var.
Eğer olurda gözlük ihtiyacın olursa (umarım olmaz) gözüne yapıştırmış gibi gece gündüz takma, uzakları görmen gerektiği zaman takman yeterli, gözlüğü sürekli taktığın vaziyette gözün tembelleşir. Takmazsan numaran artmaz.
Takmazsan artmaz muhabbeti doğru değil hocam. Astigmat zaten daha çok genetik ve büyümeye bağlı bir rahatsızlık olduğu için ister istemez büyüyor o derece. Ben de ilk başlarda çıkarıyordum sadece bir şey okurken vs takıyordum artık sürekli takıyorum gözlüğü. Ayrıca sağ gözde miyop başlangıcı da cabası.Miyop veya astigmat olabilirsin,
Tahminimce miyopsun yani uzağı göremiyorsun, yaşını bilmiyorum ama boyun uzamaya devam ettiği sürece numaran artacaktır.Yok hep aynı. Ama dediğim gibi gün içinde artıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Babamda astigmat var. Onun gözlüğünü taktım daha kötü gördüm. Ama bir arkadaşım daha gözlük takıyordu. Onun gözlüğünü takınca cidden net görmüştüm.
Boyum uzadığı sürece numara atmasını ilk defa duydum. Ve üstelik bir hayli hızlı uzuyorumTahminimce miyopsun yani uzağı göremiyorsun, yaşını bilmiyorum ama boyun uzamaya devam ettiği sürece numaran artacaktır.
Bu arada bende gözlük kullanıyorum, miyopum yani uzağı net göremiyorum.
tabii ki doktor değilim sadece tecrübeliyim ve çevremde bi hayli gözlük kullanan miyop insan var. Ve ben de miyopumYok hep aynı. Ama dediğim gibi gün içinde artıyor
Babamda astigmat var. Onun gözlüğünü taktım daha kötü gördüm. Ama bir arkadaşım daha gözlük takıyordu. Onun gözlüğünü takınca cidden net görmüştüm.
Bilgisayara vs. bakarken takmalı mıyım? Bir de bir şey soracağım yanlış anlamayın. Nereden biliyorsunuz bu dediklerinizi?
Doğrusunu söylemek gerekirse astigmat hakkında değil miyop hakkında söylemiştim hemen düzenliyorum.Takmazsan artmaz muhabbeti doğru değil hocam. Astigmat zaten daha çok genetik ve büyümeye bağlı bir rahatsızlık olduğu için ister istemez büyüyor o derece. Ben de ilk başlarda çıkarıyordum sadece bir şey okurken vs takıyordum artık sürekli takıyorum gözlüğü. Ayrıca sağ gözde miyop başlangıcı da cabası.