- Konu Sahibi Konu Sahibi
ilerler mi yaşıyorum bunu çünkü ekrana odaklanamama ve göz dalması da varhocam bulanık görüyorsan geçmiş olsun ve ışık kaynaklarında patlama oluyorsa geçmiş olsun astigmatsın
ilerler mi yaşıyorum bunu çünkü ekrana odaklanamama ve göz dalması da varhocam bulanık görüyorsan geçmiş olsun ve ışık kaynaklarında patlama oluyorsa geçmiş olsun astigmatsın
annen görüyor mu ?annem miyop 13 puan mı derece mi artık neyse korkutmayın AGAHAJJSJAJDJS
hocam bende de oluyor o ghosting ama hic bi sorunum yok. fakat bence siz yine de bi doktora gorunun uzağı iyi goremiyorum demissiniz.annem miyop 13 puan mı derece mi artık neyse korkutmayın AGAHAJJSJAJDJS
tamam olabilir bende de var ben astigmatımilerler mi yaşıyorum bunu çünkü ekrana odaklanamama ve göz dalması da var
hocam 1 gözü tamamen görmüyor derecesini tam bilmiyorum ama diğer gözü de miyop minimum 7 derecedirannen görüyor mu ?
Randevu alalım ozaman tşkrlerhocam bende de oluyor o ghosting ama hic bi sorunum yok. fakat bence siz yine de bi doktora gorunun uzağı iyi goremiyorum demissiniz.
tamamdır çünkü 13 derece çok yüksek geçmiş olsunhocam 1 gözü tamamen görmüyor derecesini tam bilmiyorum ama diğer gözü de miyop minimum 7 derecedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Randevu alalım ozaman tşkrler
Saolun hocam göz tansiyonu var bu hafta içinde lazer ameliyatı olacak sanırım tansiyonun dinmesi içingecmis olsun annenize acil sifalar
Sağ olun hocamtamamdır çünkü 13 derece çok yüksek geçmiş olsun