The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Bende de var maalesef en nadir adam olamadın
kalın birBu kaç?
Özel güçlerin olabilir.
eğer parmağınıza şaşı bakarsanız evet 2 tane olur ama normal bakarken sanmıyorum.Normal bir şey mi herkeste varmı bilemiyorum bende bunun olduğunu duyanda ilk siz olacaksınız.
Aynı örümcek adakın ağ üretmesi gibi ama istek ile olan bir durum gibi.
Fiziksel bir hareket olmadan tek parmağımı istersem 2 tane görebiliyorum istersem normal görebiliyorum.
Seviyesini ve aradaki mesafeyi ayarlayabiliyorum çok değişik bir şey.
Sizde varmı ?
yapmaya devam edersen gözün öyle kalacak zeki bir kuzenim yaptı gözlük takıyor gözü kaymasın diye ama yine kayıyor :d bendede odaklanma sorunu var uzak gözlüğü takıyorum uzak bulanık ve odaklanınca bi tuhaf oluyor.Normal bir şey mi herkeste varmı bilemiyorum bende bunun olduğunu duyanda ilk siz olacaksınız.
Aynı örümcek adakın ağ üretmesi gibi ama istek ile olan bir durum gibi.
Fiziksel bir hareket olmadan tek parmağımı istersem 2 tane görebiliyorum istersem normal görebiliyorum.
Seviyesini ve aradaki mesafeyi ayarlayabiliyorum çok değişik bir şey.
Sizde varmı ?
Hocam şaşıdan kastınız buruna bakarak öyle görmekse öyle değil istediğim anda istediğim yere bakarak orayı yapabiliyorum.eğer parmağınıza şaşı bakarsanız evet 2 tane olur ama normal bakarken sanmıyorum.
burunun üst kısmına hafif yaklaştırırsan gözükür tam şaşı yapmana da gerek yokHocam şaşıdan kastınız buruna bakarak öyle görmekse öyle değil istediğim anda istediğim yere bakarak orayı yapabiliyorum.
Normal bir şeymiş zaten.
sen witchersın kankaEskiden 3 e katlayabiliyordum görmeyi , şimdi yapamıyorum. Bu da yetenek.