Neler Yeni

Gözünü çizdiren var mı? Deneyimlerini anlatabilir mi

Madness

80+ Silver
Arkadaşlar gözlerim şuan 5 numara.Yakında gözlerimi çizdireceğim.Hiç gözünü çizdiren var mı ? Varsa nasıl,biraz anlatabilir mi ?

VitoScaletta

80+ Gold
düşünmeden yaptır yaptıranlar o kadar rahatlıyorki çizdiriyosun oluyor bitiriyor ne gözlük ne lens uğraşmıyosun banyoya havuza miss gibi giriyosun

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Ben de yaptırma işini biraz düşündüm fakat aklıma bir soru takıldı. Dünyanın en zengin adamı bile gözlük takıyor bunun da çizdirme imkanı var neden çizdirtmiyor?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Cesaretini topla aslanım... Gideceksin, seni bir yere yatıracaklardır muhtemelen, gözüne lazerle işlem yapacaklar. Sakın ama sakın korkma ! İstersen Vikingler gibi savaş çığlığı at, işin sonunda galip olarak ayrılacak ve mutlu hayatına başlayacaksın...

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Ben de yaptırma işini biraz düşündüm fakat aklıma bir soru takıldı. Dünyanın en zengin adamı bile gözlük takıyor bunun da çizdirme imkanı var neden çizdirtmiyor?
Bu fazla mantıklı geldi. Harbi neden?

Jude

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Yusuf
Discord
Jude#9999
Cesaretini topla aslanım... Gideceksin, seni bir yere yatıracaklardır muhtemelen, gözüne lazerle işlem yapacaklar. Sakın ama sakın korkma ! İstersen Vikingler gibi savaş çığlığı at, işin sonunda galip olarak ayrılacak ve mutlu hayatına başlayacaksın...
işte verilmesi gereken motivasyon clap

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
Astigmat var mı
Astigmat düzeltmesi riskli oluyor diye biliyorum (benim 2.5)

Madness

80+ Silver
Güzel motive ettin,saol kral :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,102
Üyeler
164,611
Son üye
obezitnazan
Top Bottom