GP OGRE Nasıldır?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17,427
Bilek desteği olsa bile OGRE alınır mı?Tavsiye etmelimiyim?MK 110 daha güzel duruyor hem markası hem malzeme kalitesi hem görselliği.Memkanik(sanırım yarı mekanik ile mekanik arası) olsa bile hangisi daha mantıklı.

Gamepower Ogre Rainbow için pahalı o fiyat, normalde aynı fiyata RGB vardı.

Bilek desteği olsa bile OGRE alınır mı?Tavsiye etmelimiyim?MK 110 daha güzel duruyor hem markası hem malzeme kalitesi hem görselliği.Memkanik(sanırım yarı mekanik ile mekanik arası) olsa bile hangisi daha mantıklı.
gp ogre kullaniyorum tavsiye ederim yalniz yanlis bilmiyorsam rainbow modelinde yazilim destegi yoktu. rgb red switch modelinin ise en son hicbir yerde stogu yoktu

Hocam yarı mekanik yani mekanik hissiyatlı klavye kullandım üstünde switch var gibi gözüküyor fakat altı membran sadece biraz ses çıkartıyor o kadar. Mekanik ile arasında dağlar kadar fark var. Cooler Master CK350 modeli mekanik ve Outemu switch var. Çoğu kişi öneriyor, kaliteli switch. Cooler Master da kullanıyor. Bazı kişilerde sorun oluyor, teknoloji şans işidir 100 kişiden 1 kişide var diye hemen kötüye odaklanıyoruz. Ogre modelinde de Outemu switch var. Alüminyum ABS plastik olarak malzeme kaliteleri de aynı. Fark tasarım ve marka. Ben olsam ogre alır bilek desteğini ve gerçek mekanik hissiyatı ve gecikme süresini de cebe atardım.

gp ogre kullaniyorum tavsiye ederim yalniz yanlis bilmiyorsam rainbow modelinde yazilim destegi yoktu. RGB red switch modelinin ise en son hicbir yerde stogu yoktu
Markadan dolayı hiç tavsiye etmedim.
Post automatically merged:

Hocam yarı mekanik yani mekanik hissiyatlı klavye kullandım üstünde switch var gibi gözüküyor fakat altı membran sadece biraz ses çıkartıyor o kadar. Mekanik ile arasında dağlar kadar fark var. Cooler Master CK350 modeli mekanik ve Outemu switch var. Çoğu kişi öneriyor, kaliteli switch. Cooler Master da kullanıyor. Bazı kişilerde sorun oluyor, teknoloji şans işidir 100 kişiden 1 kişide var diye hemen kötüye odaklanıyoruz. Ogre modelinde de Outemu switch var. Alüminyum ABS plastik olarak malzeme kaliteleri de aynı. Fark tasarım ve marka. Ben olsam ogre alır bilek desteğini ve gerçek mekanik hissiyatı ve gecikme süresini de cebe atardım.
Tutuş farkı da oluyor.Laptopa alıştığım için bir süre elim rahat ederde CK 110 da sıkmaz yani bir süre sonra onada alırım.

Tutuş farkı da oluyor.Laptopa alıştığım için bir süre elim rahat ederde CK 110 da sıkmaz yani bir süre sonra onada alırım.
ben de marka on yargisindaydim ama kullandiktan sonraki dusuncem guzel bir f/p urunu sunmuslar

Hocam mekanik alın neden yarı mekanik alıyorsunuz ki, sonuçta bu bir klavye ne olduğu belli. Switch belli malzeme kalitesi belli. Donanım gibi ince detay isteyen şeyler değil. Gidip JD SSD, GP PSU önermiyoruz. İyi değil çünkü fakat çevre birimlerinde iş öyle değil. Klavye bu ışığı var mı var güzel mi gayet güzel ayarlanıyor mu evet switch var mı var marka belli mi belli Oetumu 500 TL ck350 alsan bile aynı switch aynı kalite gelecek. Malzeme kalitesine bak alüminyum abs plastik aynı kalite. Aynı fiyata mekanik alabilecekken yarı mekanik almazdım ben. Tek fark tasarım ve marka.

Hocam mekanik alın neden yarı mekanik alıyorsunuz ki, sonuçta bu bir klavye ne olduğu belli. Switch belli malzeme kalitesi belli. Donanım gibi ince detay isteyen şeyler değil. Gidip JD SSD, GP PSU önermiyoruz. İyi değil çünkü fakat çevre birimlerinde iş öyle değil. Klavye bu ışığı var mı var güzel mi gayet güzel ayarlanıyor mu evet switch var mı var marka belli mi belli Oetumu 500 TL ck350 alsan bile aynı switch aynı kalite gelecek. Malzeme kalitesine bak alüminyum abs plastik aynı kalite. Aynı fiyata mekanik alabilecekken yarı mekanik almazdım ben. Tek fark tasarım ve marka.
Ben alsaydım yani.
Forumda birçok konu açılıp bu ürün öneriliyor.

Sıkıntı yaşayanlar da var.
her teknolojik üründe sıkıntı yaşayan olabilir biraz şans işi ve kullanim kaynaklı sorunlarını bile markaya yükleyen çok kisi olabiliyor eger ki urunun kronik bir sorunu/hatası yoksa ki hiçbir yerde boyle bir seyle karsilasmadim bu urun icin tavsiye edilebilir oldugunu düşünüyorum

Ben alsaydım yani.
Forumda birçok konu açılıp bu ürün öneriliyor.
Güzel ürün, sıkıntı var demişsiniz bazı kişilerde dediğim gibi 200 kişi alıyorsa 5 i sıkıntılı oluyor 5 kişi konu açıyor şikayet ediyor 195 kişi bir şey yapmadan memnun şekilde kullanıyor. Haliyle insan görüp bu ne ya kötü GP almayın abi diyor. Malzeme ortada switch ortada rgb ortada yok bizi kandırıp kalitesiz yapmış diyebileceğim bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,865
Üyeler
190,993
Son üye
Overlord_1222
Geri