HmzaY
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,397
Robottan kötü perfromans gösteren arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun. Yaklaşık 5 milyon öğrenciyi sadece TYT puanı ile silip atıyor.
TYT netleri:

AYT netleri:

Soruları ingilizceye çevirip sorsalardı daha iyi çözecekti. Ayrıca büyük ihtimalle soruyu yazarak değil fotoğrafını atarak çözdürdüler. GPT resimleri tam olarak görüp anlayamıyor daha, grafik sorularından falan patlamıştır.matematik niye -5 la
bence chatgpt sözel çalışmış sadece sayısalı 2025 te halledecek.Burada YKS sözel kısmın eleyicilik bakımından zayıf kaldığına ulaşabilir miyiz, sayısal kısım çok daha eleyiciymiş.
Türkçeyi 40 da 40 yapamadığı için türkçeyi %70 oranında belki daha da alt anladığı için mat çözemediğini söyleyebilirizBurada YKS sözel kısmın eleyicilik bakımından zayıf kaldığına ulaşabilir miyiz, sayısal kısım çok daha eleyiciymiş.
Online ingilizce ve almanca sınavımda 100 almıştım çözmesi 2.5 dakikasını almıştı sağolsun adam gibi adamchatgpt ile uzaktan eğitimde bir sınav yaptırdım sınavların hepsi çoktan seçmeli olsa da o sınavdan 44 almıştım yani chatgpt çözüm odaklı değil de fikir danışma yol gösterme konusunda iyi bir yapay zeka bence
soruları ingilizce yazınca deli gibi çözüyorOnline ingilizce ve almanca sınavımda 100 almıştım çözmesi 2.5 dakikasını almıştı sağolsun adam gibi adam