xooneyu
80+
- Reaksiyon skoru
- 97
teşekkür ederim hocambir de harici kartının oyunu çalışıp çalıstırmadığını şu şekilde anlayabilirsin nvidia denetim masasında üstte 3d ayarları veya masaustu yazar ordan gpu etkinliğini göster diye bi seçenek var onu tiklerseniz sağ alta bi simge gelir kare oyunu açtıktan sonra anlarsınız çalışıp çalışmadığını onun dışında masasüstünde gezinirken chrome falan girerken dahili grafik kartı kullanır sistem
rica ederimteşekkür ederim hocam
gerek yokhocam peki bunu ellememe gerek var mı
Hocam sorun düzelmedi hala Minecraft'ta aynı fpsi alıyorum ve Minecraft ayarlar kısmında Intel uhd graphics yazıyornvidia denetim masasından ya da windows arama yerine grafik ayarları yazarak oyun seçip harici kartınla çalıstır
Hocam Minecraft'ın dosya konumunu aç. Oradan dosya yolunu kopyala. Windows arama kısmına grafik ayarları yaz. Gelen ekranda gözat de. Gelen ekranda kopyaladığın Minecraft dosya yolunu yapıştır. Oradan jawaw yazanı seçip ekle de. Eklendikten sonra javaw üstüne tıklayıp seçenekler de. Gelen ekranda Yüksek Performans olarak ayarla ve oyuna girip kontrol et.Hocam sorun düzelmedi hala Minecraft'ta aynı fpsi alıyorum ve Minecraft ayarlar kısmında Intel uhd graphics yazıyor
grafik ayarlarından minecraftı exe olarak secip yüksek performanslı nvidia islemcisi ile çalıştır yaptınız mı ?Hocam sorun düzelmedi hala Minecraft'ta aynı fpsi alıyorum ve Minecraft ayarlar kısmında Intel uhd graphics yazıyor