Sapphire RX9070 XT Pulse Amd 16GB 256BIT GDDR6 Ekran Kartı 11348-03-20G
Vatana gelmişti de sömürdülerBi söyle 5070ti fırsatı gelmedi arkadaş
gigabayte 40kBi söyle 5070ti fırsatı gelmedi arkadaş
ben alanlardanım en düşükleri 34 35k dı 35k lığı cekmiştimVatana gelmişti de sömürdüler
Windforce idi oda sanırımgigabayte 40k
Nitro bence biraz daha düşsse alınabilir ya çok güzel kart çok baba kart ama 36.500 verilmemz bence 32-33 eyvallahnitro modeli 36.500 sizce aradaki fiyat farkına değer mi ona göre alacam
Alan alsın, bu fiyatlara rx 9070 xt bulamazsınız kasım sonrası. Diğer ekran kartlarını da bulundukları fiyattan bulamazsınız, hepsi zam yiyecek.Sapphire RX9070 XT Pulse Amd 16GB 256BIT GDDR6 Ekran Kartı 11348-03-20G
Bütçen varsa neden olmasında satmaya kalksan ödediğin farkı alman zornitro modeli 36.500 sizce aradaki fiyat farkına değer mi ona göre alacam
Ama nitro modeli düşmez sanmıyorum düşerde vatanda düşer onada 3-6 taksit oluyo sanırım ihtiyacın varsa al geç en geç 1-2 haftaya bu fiyatları dört gözle arayacağıznitro modeli 36.500 sizce aradaki fiyat farkına değer mi ona göre alacam
Böyle alırsan üzer bence seniAlıntıyı görüntüle
şöyle bir sepet yaptım değişmesi gereken bir şey var mı
Vatan 31 e falan satmıştı da artık yok. Artması önemli değil bana görüntü lazım diyorsan al. Ne kadar kar etsem iyidir diyorsan pulse al. O fiyata daha iyi kasa bulunur aslında niye lian li tercih ettin, küçük duruyor.nitro modeli 36.500 sizce aradaki fiyat farkına değer mi ona göre alacam
Önerilere açığım değişmem gereken parça varsa.İşlemci ryzen 7 7800x3d almıştım yanına thermalright phantom spirit almıştımVatan 31 e falan satmıştı da artık yok. Artması önemli değil bana görüntü lazım diyorsan al. Ne kadar kar etsem iyidir diyorsan pulse al. O fiyata daha iyi kasa bulunur aslında niye lian li tercih ettin, küçük duruyor.