Neler Yeni

GPU Karşılaştırma Sitesi Yayınlıyorum!!! Düşünce ve Önerileriniz..

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,819
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
yok hocam hani insanlar %100 doğru fps testleri falan bekliyor bir tık takıldım o mesajlara bana şu kart şu kartan şu kadar güçlü desin o sitenin canını yiyim yani :D
Doğru FPS diye bir şey söz konusu olamaz ki zaten😀
FPS'in doğrusu yanlışı yok ram'i arttırsan FPS artar driver'i güncellesen yine FPS oynayabilir bin bir türlü durumu var:peepo1:

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
efe araci
Doğru FPS diye bir şey söz konusu olamaz ki zaten😀
FPS'in doğrusu yanlışı yok ram'i arttırsan FPS artar driver'i güncellesen yine FPS oynayabilir bin bir türlü durumu var:peepo1:
hocam gidip gpu ya motivasyon konuşması yap fps 2-3 artıyor tam veri vermek imkansız dediğiniz gibi.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,819
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
hocam gidip gpu ya motivasyon konuşması yap fps 2-3 artıyor tam veri vermek imkansız dediğiniz gibi.
Kesinlikle. Şu an sitelerin hiç birinde bu hizmeti alamadım, aslında aklımda böyle bir site yazmak yoktu fakat aylar önce gerçekten yurt dışı dahil hiç bir yerde böyle bir hizmet sunan bir yer görmedim, büyük bir eksi bence.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
efe araci
Kesinlikle. Şu an sitelerin hiç birinde bu hizmeti alamadım, aslında aklımda böyle bir site yazmak yoktu fakat aylar önce gerçekten yurt dışı dahil hiç bir yerde böyle bir hizmet sunan bir yer görmedim, büyük bir eksi bence.
benim işime çok yarıyacak açıkçası günde en az 10 kişiye sistem diziyorum böyle bir site sayesinde ekran kartı seçimlerim çok daha doğru olacak.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,819
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
benim işime çok yarıyacak açıkçası günde en az 10 kişiye sistem diziyorum böyle bir site sayesinde ekran kartı seçimlerim çok daha doğru olacak.
Bir kişinin bile işini kolaylaştırıyorsa ne mutlu bana:)

Top Bottom