GPU Kullanımını nasıl düşürebilirim?

sc4rled

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
658
Arkadaşlar ekran kartım düşük seviye olduğu için FiveM oynarken delay oluşuyor, bunun çözümüde ekran kartının %100 kullanıma gelmemesiymiş, ekran kartı kullanımını nasıl azaltabilirim?

Kullanım seviyesi artarsa FPS'iniz artar.
Düşünmenize gerek yok.

Laglanıyor derken?
menüler vs. geç açılıyor, birnevi delay oluşuyor, bunun çözümüde ekran kartının kullanımının fazla olmasındanmış, ve gerçektende çözünürlüğü düşürdüğümde düzeliyor, ama oyun çok kötü gözüküyor bu yüzden başka bir kullanım düşürme taktiği var mı diye soruyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu yüzden değildir cpu veya ramdan darboğaz yiyiorsundur veya ssd/hdd.
başka hiçbir oyunda veya gta'da yok sadece FiveM'de var ve darboğaz olsa drop girmez mi? 60-80 arası sabit alıyorum

menüler vs. geç açılıyor, birnevi delay oluşuyor, bunun çözümüde ekran kartının kullanımının fazla olmasındanmış, ve gerçektende çözünürlüğü düşürdüğümde düzeliyor, ama oyun çok kötü gözüküyor bu yüzden başka bir kullanım düşürme taktiği var mı diye soruyorum
Bunu size kim dediyse umursamayın ekran kartınızın yüksek kullanılması daha iyi.

Bilgisayarınızda SSD bulunuyor mu?
Ekran Kartının kullanımından dolayı olduğunu kim söyledi?
Kullanımı düşürmek için çözünürlüğü düşürebilirsiniz.

başka hiçbir oyunda veya gta'da yok sadece FiveM'de var ve darboğaz olsa drop girmez mi? 60-80 arası sabit alıyorum
fps düşmüyorsa ve geç açılıyorsa ssd/hdd den kaynaklı çoğunlukla özelliklerini ve depolama cihazının modelini yaz.

Bilgisayarınızda SSD bulunuyor mu?
Ekran Kartının kullanımından dolayı olduğunu kim söyledi?
Kullanımı düşürmek için çözünürlüğü düşürebilirsiniz.
evet 970 evo plus var
fivem forumunda bir arkadaş söyledi
çözünürlükten hariç başka bir yöntemi yok mu çünkü oyun çok kötü gözüküyor

fps düşmüyorsa ve geç açılıyorsa ssd/hdd den kaynaklı çoğunlukla özelliklerini ve depolama cihazının modelini yaz.
970 evo plus var, ssd'den olacağını sanmıyorum

Bunu size kim dediyse umursamayın ekran kartınızın yüksek kullanılması daha iyi.
ama adamın dediği doğru kullanım düşünce delay geçiyor

evet 970 evo plus var
fivem forumunda bir arkadaş söyledi
çözünürlükten hariç başka bir yöntemi yok mu çünkü oyun çok kötü gözüküyor

970 evo plus var, ssd'den olacağını sanmıyorum

ama adamın dediği doğru kullanım düşünce delay geçiyor
ozaman ayarları düşürün çözünürlüğü değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,789
Üyeler
188,989
Son üye
Deepolox
Geri