Laglanıyor derken?sürekli %100'de olduğu için oyunum laglanıyor bu yüzden düşürmek istiyorum
bu yüzden değildir cpu veya ramdan darboğaz yiyiorsundur veya ssd/hdd.sürekli %100'de olduğu için oyunum laglanıyor bu yüzden düşürmek istiyorum
menüler vs. geç açılıyor, birnevi delay oluşuyor, bunun çözümüde ekran kartının kullanımının fazla olmasındanmış, ve gerçektende çözünürlüğü düşürdüğümde düzeliyor, ama oyun çok kötü gözüküyor bu yüzden başka bir kullanım düşürme taktiği var mı diye soruyorumLaglanıyor derken?
başka hiçbir oyunda veya gta'da yok sadece FiveM'de var ve darboğaz olsa drop girmez mi? 60-80 arası sabit alıyorumbu yüzden değildir cpu veya ramdan darboğaz yiyiorsundur veya ssd/hdd.
Bunu size kim dediyse umursamayın ekran kartınızın yüksek kullanılması daha iyi.menüler vs. geç açılıyor, birnevi delay oluşuyor, bunun çözümüde ekran kartının kullanımının fazla olmasındanmış, ve gerçektende çözünürlüğü düşürdüğümde düzeliyor, ama oyun çok kötü gözüküyor bu yüzden başka bir kullanım düşürme taktiği var mı diye soruyorum
Bilgisayarınızda SSD bulunuyor mu?menüler vs. geç açılıyor, birnevi delay oluşuyor, bunun çözümüde ekran kartının kullanımının fazla olmasındanmış, ve gerçektende çözünürlüğü düşürdüğümde düzeliyor, ama oyun çok kötü gözüküyor bu yüzden başka bir kullanım düşürme taktiği var mı diye soruyorum
fps düşmüyorsa ve geç açılıyorsa ssd/hdd den kaynaklı çoğunlukla özelliklerini ve depolama cihazının modelini yaz.menüler vs. geç açılıyor, birnevi delay oluşuyor, bunun çözümüde ekran kartının kullanımının fazla olmasındanmış, ve gerçektende çözünürlüğü düşürdüğümde düzeliyor, ama oyun çok kötü gözüküyor bu yüzden başka bir kullanım düşürme taktiği var mı diye soruyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
başka hiçbir oyunda veya gta'da yok sadece FiveM'de var ve darboğaz olsa drop girmez mi? 60-80 arası sabit alıyorum
evet 970 evo plus varBilgisayarınızda SSD bulunuyor mu?
Ekran Kartının kullanımından dolayı olduğunu kim söyledi?
Kullanımı düşürmek için çözünürlüğü düşürebilirsiniz.
970 evo plus var, ssd'den olacağını sanmıyorumfps düşmüyorsa ve geç açılıyorsa ssd/hdd den kaynaklı çoğunlukla özelliklerini ve depolama cihazının modelini yaz.
ama adamın dediği doğru kullanım düşünce delay geçiyorBunu size kim dediyse umursamayın ekran kartınızın yüksek kullanılması daha iyi.
ozaman ayarları düşürün çözünürlüğü değil.evet 970 evo plus var
fivem forumunda bir arkadaş söyledi
çözünürlükten hariç başka bir yöntemi yok mu çünkü oyun çok kötü gözüküyor
970 evo plus var, ssd'den olacağını sanmıyorum
ama adamın dediği doğru kullanım düşünce delay geçiyor
ayrıca ssd kaliteli olsada sorunsuz anlamına gelmiyor hard disk sentiel yükle at ayrıca crystal disk mark yükle testi başlat at.ozaman ayarları düşürün çözünürlüğü değil.
özelliklerini tekrar atmanı rica ediyorum at şu özellikleride anlayalım.ayarlar en düşükte