Neler Yeni

Modding GPU Render Hakkında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Can
Instagram
https://www.instagram.com/can.php/
Twitter
cnzdmr
Merhabalar Adobe ve birçok program artık gpu üzerinden render destekliyor buda işleri hızlandırıyor açık ara farkla fakat konu hakkında pek bilgim yok Türkçe pek bir kaynak da bulamadım yenilerden. İşlemcim R5 3600 GPU ise Zotac RTX 3080 Trinity ikisnide kullanıp render alırken alacağım sonuç ve ısı değerleri hakkında ortalama bir tahmin yürütmek mümkünmüdür? Abdullah abi hazır elinde varken GPU Render test videosu rehberi vs hazırlamazmı?

Daha kart elime ulaşmadı kendim test edemiyorum.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Referans model oyunda 75 derece civarı, özel 3 fanlı tasarım ise render yaparken 80 derecelerde gezer.

Bu kartlar için 80 derece normal.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Linus Tech Tips'in bu konu ile alakalı videosu var. Isı değil de o süreyi gösteriyor. Bence render alırken ısıya takılma, ekran kartının birçok kaynağını kullandığından ısınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Can
Instagram
Twitter
cnzdmr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa içi hava akımı gayet güçlü şuan 3 içeri 3 dışarıya akıyor hava kasa RGB lit 200
COOLER MASTER MasterLiquid ML360R ARGB içeriye alıyor

x3 COOLER MASTER SickleFlow 120 ARGB ise dışarıya atıyor

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Merhabalar Adobe ve birçok program artık gpu üzerinden render destekliyor buda işleri hızlandırıyor açık ara farkla fakat konu hakkında pek bilgim yok Türkçe pek bir kaynak da bulamadım yenilerden. İşlemcim R5 3600 GPU ise Zotac RTX 3080 Trinity ikisnide kullanıp render alırken alacağım sonuç ve ısı değerleri hakkında ortalama bir tahmin yürütmek mümkünmüdür? Abdullah abi hazır elinde varken GPU Render test videosu rehberi vs hazırlamazmı?

Daha kart elime ulaşmadı kendim test edemiyorum.

Ben R5 3600 ve RX 580 ile Adobe Media Encoderdan 1080p 60 FPS 10 dakikalık editlenmiş bir videoyu 2 dakkada falan render alıyordum GPU desteği ile, hesaplamandan ne kadar işe yara bilmiyorum :D.

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Can
Instagram
Twitter
cnzdmr
Ben R5 3600 ve RX 580 ile Adobe Media Encoderdan 1080p 60 FPS 10 dakikalık editlenmiş bir videoyu 2 dakkada falan render alıyordum GPU desteği ile, hesaplamandan ne kadar işe yara bilmiyorum :D.
Araştırdığım kadarıyla bu GPU Render üzerinde genelde NVİDA ile anlatmış ADOBE ya anlaşmadan ya dahah iyi optimizasyondan dolayı yani NVİDA bağıra bağıra anlatırken GPU RENDER'ı AMD pek bir şey söylememiş sadece uyumlu olduğunu belirtmişler.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Araştırdığım kadarıyla bu GPU Render üzerinde genelde NVİDA ile anlatmış ADOBE ya anlaşmadan ya dahah iyi optimizasyondan dolayı yani NVİDA bağıra bağıra anlatırken GPU RENDER'ı AMD pek bir şey söylememiş sadece uyumlu olduğunu belirtmişler.

Nvidia GPU lar Render konusunda daha iyi.

Top Bottom