Hocam bir de ne zaman düzeleceğini söyle bari kesin bilgi diye atalım hafızayaEh eskiden dedim size. Lakin inanan yok. Ne oldu gördünüz. Görmeyi kenara atak. Kart yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rte
2023 Düşünüyorum benHocam bir de ne zaman düzeleceğini söyle bari kesin bilgi diye atalım hafızaya
bide 2 puan şalsdişladNesi uygunsuz davranış acaba doğruyu söyledi.
(Allah kesin ben de uyarı yicem.)
İyi o zaman ben 2022'ye girince benim kartı satıyorum piyasa düşünce elimdeki paraya çok daha iyi bir kart alıyorum2022 biter ve düzelir.
al ozaman bakim.İyi o zaman ben 2022'ye girince benim kartı satıyorum piyasa düşünce elimdeki paraya çok daha iyi bir kart alıyorum
Kim raporladı bunu?miningcilerin allah belasını versin
valla yaKim raporladı bunu?
Darısı başınaMining Yapan Kişiler Geceleri Rahat Uyuyamasınlar.Buraya (!) Koyacağımı Sandınız Ama Koymayacağım
Evet Dostum Bütün Piyasanın İçinden Geçip Aylık 2K Kazancın Peşine Düşüyorum, İnsanlardan Beddua Topluyorum, Fiyatlardan Şikayetçiyim Ve En Önemlisi Mining İçin Elimde Olan Kartlar Yerine Yeni Çıkan “Oyun Ve Render” Ekran Kartlarını Alıp Kimseye Bırakmıyorum Nereden AnladınDarısı başına
Doğru dedin ve almaya devam ediyorum. İnşallah size kart kalmaz xdEvet Dostum Bütün Piyasanın İçinden Geçip Aylık 2K Kazancın Peşine Düşüyorum, İnsanlardan Beddua Topluyorum, Fiyatlardan Şikayetçiyim Ve En Önemlisi Mining İçin Elimde Olan Kartlar Yerine Yeni Çıkan “Oyun Ve Render” Ekran Kartlarını Alıp Kimseye Bırakmıyorum Nereden Anladın