Yardım Gram Altın hakkında birkaç soru

Memnuniyetsiz123

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
42
Dostlar sanal olarak gram altın almak istiyorum.

İlk sorum, bu sanal altıı nereden alayım? Kuveyttürk üzerinden mi, iarplatform üzerinden mi? Siz nereden alıyosunuz?

İkinci sorum, gram altın hangi gün hangi saat alınır? Altın satış fiyatları günden güne saatten saate değişiyor biliyosunuz.

Üçüncü sorum, şu piyasada altın alınır mı? Gram altın şu an 3.500 seviyelerinde. Şu an alayım mı, yoksa önümüzdeki günlerde düşer mi?

SAVAŞ olduğu sürece altın yükselir... Eğer savaşlar durgunluğa geçerse altın düşer veya durgunlaşır...

Dijital altın marjin işlem yapmadıkça alınmaz bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiziksel candır

Dostlar sanal olarak gram altın almak istiyorum.

İlk sorum, bu sanal altıı nereden alayım? Kuveyttürk üzerinden mi, iarplatform üzerinden mi? Siz nereden alıyosunuz?

İkinci sorum, gram altın hangi gün hangi saat alınır? Altın satış fiyatları günden güne saatten saate değişiyor biliyosunuz.

Üçüncü sorum, şu piyasada altın alınır mı? Gram altın şu an 3.500 seviyelerinde. Şu an alayım mı, yoksa önümüzdeki günlerde düşer mi?
Aldın mı konuyu açtığında inşallah almissindkr patladı altın

Altın her zaman alınır, fakat bizim millette şöyle bir sorun var. Bir şeyin değeri yükselince herkes oraya koşuyor, altın yükseliyor herkes altın almaya koşuyor(sözüm meclisten dışarı). Şahsen sanal altın alınmaz, fiziki alınır. Sanal altın alımına da kambiyo vergisi geldi. Amacınız birikim yapmak ise her ay bir bütçe ayırıp almak daha iyi olur.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Fiziksel alım haricinde dijital'de komisyonlar ve kesintiler oldukça fazla. Güncel kura göre yüksek satış yapıp düşük alım yapıyor bankalar bence hiç mantıklı değil.

Fiziksel altın gerçekten en iyisi bence de, diğerlerinin makas oranları ve komisyonları aşırı düzeyde....

Kuyumcularda fiş veriliyor mu ? Tut ki aldık altın sahte çıktı o durumda ne yapılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçi verilse bile adam nerden bileyim benim altınım olduğunu der. Harbiden böyle bir durumda ne yapılıyor ?

Geri