Neler Yeni

Yardım Gram Altın hakkında birkaç soru

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Meem
Dostlar sanal olarak gram altın almak istiyorum.

İlk sorum, bu sanal altıı nereden alayım? Kuveyttürk üzerinden mi, iarplatform üzerinden mi? Siz nereden alıyosunuz?

İkinci sorum, gram altın hangi gün hangi saat alınır? Altın satış fiyatları günden güne saatten saate değişiyor biliyosunuz.

Üçüncü sorum, şu piyasada altın alınır mı? Gram altın şu an 3.500 seviyelerinde. Şu an alayım mı, yoksa önümüzdeki günlerde düşer mi?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Tekin Ayber
SAVAŞ olduğu sürece altın yükselir... Eğer savaşlar durgunluğa geçerse altın düşer veya durgunlaşır...

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Donald
Dijital altın marjin işlem yapmadıkça alınmaz bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiziksel candır

ahmetkvrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Ahmet Kıvrak
Dostlar sanal olarak gram altın almak istiyorum.

İlk sorum, bu sanal altıı nereden alayım? Kuveyttürk üzerinden mi, iarplatform üzerinden mi? Siz nereden alıyosunuz?

İkinci sorum, gram altın hangi gün hangi saat alınır? Altın satış fiyatları günden güne saatten saate değişiyor biliyosunuz.

Üçüncü sorum, şu piyasada altın alınır mı? Gram altın şu an 3.500 seviyelerinde. Şu an alayım mı, yoksa önümüzdeki günlerde düşer mi?
Aldın mı konuyu açtığında inşallah almissindkr patladı altın

redjohn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Hakan Yivus
Altın her zaman alınır, fakat bizim millette şöyle bir sorun var. Bir şeyin değeri yükselince herkes oraya koşuyor, altın yükseliyor herkes altın almaya koşuyor(sözüm meclisten dışarı). Şahsen sanal altın alınmaz, fiziki alınır. Sanal altın alımına da kambiyo vergisi geldi. Amacınız birikim yapmak ise her ay bir bütçe ayırıp almak daha iyi olur.

Yatırım tavsiyesi değildir.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
825
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Fiziksel alım haricinde dijital'de komisyonlar ve kesintiler oldukça fazla. Güncel kura göre yüksek satış yapıp düşük alım yapıyor bankalar bence hiç mantıklı değil.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Tekin Ayber
Fiziksel altın gerçekten en iyisi bence de, diğerlerinin makas oranları ve komisyonları aşırı düzeyde....

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Onur
Kuyumcularda fiş veriliyor mu ? Tut ki aldık altın sahte çıktı o durumda ne yapılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçi verilse bile adam nerden bileyim benim altınım olduğunu der. Harbiden böyle bir durumda ne yapılıyor ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,072
Üyeler
170,466
Son üye
Burak Aydoğan
Top Bottom