💰🟡 GRAM-ONS ALTIN DÜŞÜYOR!!!

Altında sert artışın arkasından gelen klasik düşüş, altın yatırımcısı bunu bekliyordu zaten süpriz yok. 5-6 ay önce en tepeden 4250TL'den aldım 1 hafta sonra 3800'e düştü umrumda bile olmadı şuan 5600 TL. 6200TL'den bile alana hayırlı olsun bunlar hiç sorun değil.

kişisel yorum içerir yatırım tavsiyesi değildir.

Param olsa elimde yüklü düşünmeden şuan gram eklerdim ama yok :D

gencler benim tahminim 3800 dolari gorecek o zamana kadar ufak ufak toplayacam mesela ben. YTD

ONS ALTIN 3900 CİVARLARINA KADAR GERİLEDİ!!!.

EVEEET bu altının durumu çook normal bir şey sürekli yukarı yönlü bir grafik vardı düzeltme olmadan arttı arttı ve sonuç alanların eline vere vere düşürüyorlar :D

o çok bilmiş şimdi al haftaya şukadar artar gibi konuşan arkadaşları dinleyip alanlara çok geçmiş olsun.

ben 3600-3700 seviyelerine gerileyeceğini düşünüyorum ozaman alım yapacağım.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Gram 5000-4850 arasında olacak bende alacağım o zamanı bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Param olsa elimde yüklü düşünmeden şuan gram eklerdim ama yok :D
Az 5090 al ozaman 😀

ons sene sonu fırlayacak. yılbaşından sonra doları biraz serbest bıraksınlar o zaman görürsünüz. şu an bulut noktalarına yaklaştı zaten düşüşte. bu arada ytd

ons sene sonu fırlayacak. yılbaşından sonra doları biraz serbest bıraksınlar o zaman görürsünüz. şu an bulut noktalarına yaklaştı zaten düşüşte. bu arada ytd
hocam onsun sene sonu fırlayacağını neye dayanarak söylüyorsunuz çünkü ons öyle herzaman fırlayıp zıplayıp kaçan bir şey değil yani son 5 yılda 2x yapan bir varlık. Ve 2011-2019 arası onsa bakarmısınız GIK çıkaramamış yerinde saymış .

Milleti altından çıkartmaya çalışıyorlar kökleyecekler sonra :)

3900 dolar sağlam destek. Burayı aşağı yönlü kırar ve haftalık kapanış yaparsa 3600 lere yolculuk başlar. Bu da mevcut dolar tl kuruyla 4900-5000 arasında bir yere getirir.

Tabii tüm bunlar trumpın yapacağı beklenmedik bir hareketle de altüst olabilir.

Ben kendim 5000 tl de girmeyi düşünüyorum uzun vadeli.

YTD.

3900 dolar sağlam destek. Burayı aşağı yönlü kırar ve haftalık kapanış yaparsa 3600 lere yolculuk başlar. Bu da mevcut dolar tl kuruyla 4900-5000 arasında bir yere getirir.

Tabii tüm bunlar trumpın yapacağı beklenmedik bir hareketle de altüst olabilir.

Ben kendim 5000 tl de girmeyi düşünüyorum uzun vadeli.

YTD.
bu adam işten anlıyor tam benim kafadan

-
Milleti altından çıkartmaya çalışıyorlar kökleyecekler sonra :)
yükseliş hiç normal değildi zaten olması gereken değere doğru gidiyor.

ytd

Yani ben pek anlamıyorum ama gram 5150 deyken aldık, 4000 lere düşmesini söylemeniz baya olumsuz geldi. Biz de tabi en az 1 yıl tutacağız ama biraz moral bozucu🤣 eğer dediğiniz kadar düşerse belki bir el daha alırız.

Altında sert artışın arkasından gelen klasik düşüş, altın yatırımcısı bunu bekliyordu zaten süpriz yok. 5-6 ay önce en tepeden 4250TL'den aldım 1 hafta sonra 3800'e düştü umrumda bile olmadı şuan 5600 TL. 6200TL'den bile alana hayırlı olsun bunlar hiç sorun değil.

kişisel yorum içerir yatırım tavsiyesi değildir.
O 6200tlden alan biziz işte 😅

piyasa 30ekim trump-xi görüsmesine fiyatlandı ama eger anlasma beklenildigi gibi olursa ve abd hukumette yakın tarihte açılırsa biraz daha dusup guzel bi alım fırsatı verir diye dusunuyorum, min 1.5-2 yıl girmis olanlar takmasın kafaya bu saatten sonra savaş bitmez. ytd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,933
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri