Hocam bu video kesin sahte demiyorumki niye bu kadar agresifsiniz? Ben sadece kalitesiz göründüğünü söyledim.Yeter be arkadaş bir bitmediniz hahahahah adamlar telifden video koymadılar YouTube de
doğru bilgiyi ver bize o zaman ?
Kaldırılmadan HD versiyonunu izleyin.
10.000 dolarlık nakit enjeksiyonu alan cüzdanı DEĞİLDİRCONFIRMED by Teapot:
- 100.000 dolarlık nakit enjeksiyonu onun cüzdanı DEĞİLDİ
- GTA 5 kaynak kodu satılıktır
- GTA 6 kaynak kodu henüz satılık DEĞİL, yalnızca R* onunla iletişime geçmezse satılık
Siz üzerinize almayın o zaman sabahtan beridir anlatmaya çalıştığım için çoğul konuşuyorum zaten.Hocam bu video kesin sahte demiyorumki niye bu kadar agresifsiniz? Ben sadece kalitesiz göründüğünü söyledim.
Ben özür dilerim hocam kusura bakmayın çoğunluğun böyle bir yanıt vereceğini düşünmemiştimSiz üzerinize almayın o zaman sabahtan beridir anlatmaya çalıştığım için çoğul konuşuyorum zaten.
Evet verdiler konuyu baştan sona okursanız anlarsınız neden öyle yazdığımı siz üzerinize almayın.Ben özür dilerim hocam kusura bakmayın çoğunluğun böyle bir yanıt vereceğini düşünmemiştim
umarım açıklama gelir.Evet verdiler konuyu baştan sona okursanız anlarsınız neden öyle yazdığımı siz üzerinize almayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Adamlar video koymadılar YouTube de hepsine telif atıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Video telif yemeden 1080p HD versiyonunu izleyin.
Bence görüntüler çok eski. RDR 2 bile döneminde devrimsel grafiklere sahipken..Bu oyun...Bilemedim. GTA 5 modcuları daha iyisini yapabilirdi. Güncel versiyon ile bunun arasında çok fazla fark olacağını düşünüyorum. Rockstar kalitesinde bir oyun gibi durmuyor.
Oyun PS4 e de geliyor çok yüksek ihtimal PS4 ün ana menüsü sızıntılar da ve geliştirilen console list kısmında var oyunla ilgili çoğu şey sızdı.
oyun Vice City de geçiyor oynanış da sızan kısımlarda.
Alıntıyı görüntüle
Ayn bende açıklamayı bekliyorum yakında gelir.umarım açıklama gelir.
Rdr2 yi san diego stüdyosu yaptı ve çoğu yerde rockstar north ve leeds den yardım aldı. Şuan oyunu north stüdyosu geliştiriyor ve bu videoların güncel olması imkansız. Oyun geliştirilirken ilk önce mekaniklerin ana hatları oluşturulur ve detaya inerler. Görsel kalite, geliştirmenin son döneminde yapılır.Bence görüntüler çok eski. RDR 2 bile döneminde devrimsel grafiklere sahipken..Bu oyun...Bilemedim. GTA 5 modcuları daha iyisini yapabilirdi. Güncel versiyon ile bunun arasında çok fazla fark olacağını düşünüyorum. Rockstar kalitesinde bir oyun gibi durmuyor.