🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥

En çok sevdiğim oyunlardan biridir Red Dead Redemption 2 sadece hikaye moduna 710.2 saat harcadım 4 defa bitirdim %100 her şeyi yaparak online tarafa hiç girmedim Rockstar Games her yeni oyununda öyle bir önceki oyununun üstüne koyuyor ki bu adamlar ne yapmış diyoruz mesela GTA V den sonra çıkan RDR 2 en büyük örneği aynı şey GTA VI için de geçerli 2 Milyar bütçe harcanmış olacak yapımı bitiğinde bu oyuna nasıl bir oyun olacağını siz hayal edin.
Alıntıyı görüntüle
Kayıp kardeşimi bulmuş gibi sevindim. Merhaba seni tanımak çok güzel :cry:
Elbette yine Rockstar yine efsane bir oyun olacak ondan eminim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GTA 6 nın grafikleri daha iyi olsada belki RDR2 nin hikayesinin yanına bile yaklaşamaz
Doğru söyledin o kalitede hikaye çok az oyunda var

O ne öyle herkes devrim niteliğinde bi oyun olacak kafasında çok oyun böyle bahsedilerek hayal kırıklığı yarattı yani çok şey beklemeyin gta 5 in rtx on modu gibi olur çok çok..

Rockstar dan bahsediyoruz
Red Dead Redemption 2 yi oynadınız mı ?
SAHAHAHAHAHAHAHA
Tm özür dilerim arkadaşlar gerçekten allahta benim belamı versin harika bi oyun olucak iran sokakları gibi devrim niteliğinde olacak kusura bakmayın cahilce konuştum Gta 6 sistemimizi sevmeye geliyor 👏
Gerçektende devrim niteliğinde olacak milletin pc si açarsa...

Valla Rockstar yapıyorsa bir oyun en iyisini yapıyordur rdr2 oynamış biri olarak adamlar rdr2 yi öyle yapıyorlarsa gta 6 manyak bir şey olacak bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,905
Üyeler
184,699
Son üye
potita31
Geri