520 tl lik sepetim indirim anında 900 küsüre yükseldi indimle 410tl ye falan indi haberiniz olsun aman aman bişey yok kandırmaca
Aynen o yüzden yenisini açayım dedimKonusu açıldı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geri kapatılmış![]()
Kesin bilgi mi daha iyimiş ama o sırayı bidaha çekmem zaten önceki aldıklarım duruyor şampuan felan aldim bunda ancaYarın %80 indirim var mağazalarda, o daha mantıklı bence.
evet bende de öyle oldu ben tiksindim iptal ettim almadım520 tl lik sepetim indirim anında 900 küsüre yükseldi indimle 410tl ye falan indi haberiniz olsun aman aman bişey yok kandırmaca
Nasıl var yüzde seksen kanıtı var mı haber gibi bişeyYarın %80 indirim var mağazalarda, o daha mantıklı bence.
buna yarım ekmek nasıl 75 milyon'un sound'u koymuşlar aşırı komik olmuş erwğpfkpqwğefmöSiccin bir cin vakasıııı
Aynen o yüzden yenisini açayım dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kesin bilgi mi daha iyimiş ama o sırayı bidaha çekmem zaten önceki aldıklarım duruyor şampuan felan aldim bunda anca
Makyaj ürünleri yazmışlar ama çoğu üründe indirim geçerli oluyor, zaten ana baba günü oluyor tüm mağazalar, erkenden yağmalıyorlar.Nasıl var yüzde seksen kanıtı var mı haber gibi bişey