❌İndirim Bitti! GravaStar Mercury M2 Oyun Faresi 600 tl amazon

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

NE KADAR KÖTÜ KALPLİSİNİZ LAN BİR TANE MOUSE İÇİN YAPTIĞINIZ REZİLLİĞE BAKIN KÖTÜ KALBİNİZDE BOĞULUN REZİL HERİFLER UTANIYORUM SİZLERDEN
Lavuk 3 tane almış 3 ayrı yorum yapmış ctrl c ctrl v ile :D Yazık. Ürünü satın alırken gelmeyeceğini bilerek gelirse de sürpriz olur mantığıyla aramak yerine cigerini söküyorlar açlar. Kimseyi yoklukla sınamıcan

Alıcak 600e satıcak en kötü 2000e iyi oldu böyle olması böylelerine amaç kâr koyup satmak ihtiyaç olarak alan düşünmüyor
Lavuk 3 tane almış 3 ayrı yorum yapmış ctrl c ctrl v ile :D Yazık. Ürünü satın alırken gelmeyeceğini bilerek gelirse de sürpriz olur mantığıyla aramak yerine cigerini söküyorlar açlar. Kimseyi yoklukla sınamıcan

üründe fiyat hatası olduğu belli eline ulaşanlara hayırlı olsun gelmeyenlere de sağlık olsun boşa tartışmayın

Alıcak 600e satıcak en kötü 2000e iyi oldu böyle olması böylelerine amaç kâr koyup satmak ihtiyaç olarak alan düşünmüyor
Valla şu son 3 senede forumda yanlış fiyat olan 50-60 ürün aldım 3-5i geldi gelmeyenlerde de zaten gelmesini beklemediğim için üzülmedim bile. Zamanında 187tlye 200hz monitör almıştık forumda milletin siparişi kargodan bile geri döndü bana 11 gün sonra teslim edildi vs. Oluyo yani böyle çok, maddi durumun varsa beklentiye girmeden satın al geç olacakları bilerek. Daha da zorlamaya calismak cingenelik maalesef.
Edit: Ürünü ben de aldım ama geleceğini bekleyip aldıysanız komik xd

Valla şu son 3 senede forumda yanlış fiyat olan 50-60 ürün aldım 3-5i geldi gelmeyenlerde de zaten gelmesini beklemediğim için üzülmedim bile. Zamanında 187tlye 200hz monitör almıştık forumda milletin siparişi kargodan bile geri döndü bana 11 gün sonra teslim edildi vs. Oluyo yani böyle çok, maddi durumun varsa beklentiye girmeden satın al geç olacakları bilerek. Daha da zorlamaya calismak cingenelik maalesef.
Edit: Ürünü ben de aldım ama geleceğini bekleyip aldıysanız komik xd
187 TL'ye monitör mü 😯 bilemiyorum denk gelse bende alırdım zamanında ama bende bu mouseyi satın almaya çalıştım stoklar bitmişti belki banada gelirdi 😄 millet 5-10 tane sepete atınca tabi şans işi yine de birine ulaşmış ama doğru bulmuyorum böyle fırsatçılığı geliyorsa gelir gelmiyorsa da yapacak bir şey yok satıcıyı kötülemeye gerek yok şikayet vara kadar yazmak rezillik satıcı yerinde olmayı da düşünmek lazım 3600 TL olan mouseyi 600e dağıtacak mı adamlar enayi mi yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,900
Üyeler
184,073
Son üye
ali.arslan
Geri