dark freezer'a kıyasla nasıl ? (montajı hariç o kısmı zaten belli)
7500f gibi bir işlemciyi soğutur mu acaba?
ürün geldi ve montajladım. 80mm 2 bakır borulu kule tipi soğutucuyla battlefield6'da işlemci 87 derecelerde dolaşıyordu, bu soğutucuyla 74 derecelere geriledi. ürün söylediği gibi argb ve bunu armoury crate ile denediğimde farklı efektler uygulayabildim. rgb renkleri oldukça canlı. ilk izlenimlere göre ürünü öneririm
bu üründen 2 adet 1k aldım. alüminyum kanatçıkları seyrek ve kısa olmuş
ama 600tl ederinde olmuş . parası olan 1k'lık olanlar bakarsa daha iyi olur
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
argb
Hocam bu soğutucuyu montelemek için arka plakayı söküp kendi plakasını mı takmamız gerekiyor? 7500f stok soğutucusu takılıydı. Şimdi arkadaş iade etmek üzere. Eğer arka plakayı çıkartmak gerekiyorsa o vidalar tamamen kör. Herhangi bir şekilde çıkaramıyorum.Bende şimdi 4 adet aldım hocam, 7500F ve 14400F sistemlerde kullanmak için. Anlattığınıza göre muhtemelen iş görür.
bende zaten 80mm soğutucu vardı o yüzden anakartın arkasına yeni bir plaka eklemedim eski soğutucunun plakasına monte ettim. siz de direkt vidalamayı deneyin zaten arkasında montaj plakasıvarsa oturacaktır yoksa söküp kutudan çıkan parçayı oraya takmanız gerekiyorHocam bu soğutucuyu montelemek için arka plakayı söküp kendi plakasını mı takmamız gerekiyor? 7500f stok soğutucusu takılıydı. Şimdi arkadaş iade etmek üzere. Eğer arka plakayı çıkartmak gerekiyorsa o vidalar tamamen kör. Herhangi bir şekilde çıkaramıyorum.
O plakayı bir türlü sökemedim zaten sorun da orda. Önden vidaları herhangi bir şekilde sökülmeye elverişli değil. Yıldız değil,alyan değil, lokma da değil. Dümdüz yuvarlak ve anakartın arkasından çıkan kısımları körbende zaten 80mm soğutucu vardı o yüzden anakartın arkasına yeni bir plaka eklemedim eski soğutucunun plakasına monte ettim. siz de direkt vidalamayı deneyin zaten arkasında montaj plakasıvarsa oturacaktır yoksa söküp kutudan çıkan parçayı oraya takmanız gerekiyor
sökmenize gerek yok vidalamayı o plakaya yapıyorsunuz.O plakayı bir türlü sökemedim zaten sorun da orda. Önden vidaları herhangi bir şekilde sökülmeye elverişli değil. Yıldız değil,alyan değil, lokma da değil. Dümdüz yuvarlak ve anakartın arkasından çıkan kısımları kör
Evet cevap için teşekkür ederim çok daha sonradan fark ettim. İade etmekten kurtulmuş olduk. Yine de çok değerli cevabınız için teşekkürler.sökmenize gerek yok vidalamayı o plakaya yapıyorsunuz.