Giriş seviyesi kule tipi soğutma. PWM - 3 Pin Argb fanlı. 7600 - 14400F - 5600X ve altı işlemciler için yeterli olur.
Son düzenleme:
bu üründen 2 adet 1k aldım. alüminyum kanatçıkları seyrek ve kısa olmuşGiriş seviyesi kule tipi soğutma. PWM - 3 Pin Argb fanlı. 7600x - 14400F -5600X ve altıı işlemciler için yeterli olur.
argbGerçek argb ise çok iyi, bunların tek eksisi frgb veya auto rgb olmaları normal şartlarda
Bende şimdi 4 adet aldım hocam, 7500F ve 14400F sistemlerde kullanmak için. Anlattığınıza göre muhtemelen iş görür.bu üründen 2 adet 1k aldım. alüminyum kanatçıkları seyrek ve kısa olmuş
ama 600tl ederinde olmuş . parası olan 1k'lık olanlar bakarsa daha iyi olur
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
argb
bende sistemlerde kullanıyorum , ev kule tipli sogutmayla dolduBende şimdi 4 adet aldım hocam, 7500F ve 14400F sistemlerde kullanmak için. Anlattığınıza göre muhtemelen iş görür.
Fotoğrafta FRGB yazıyor sol üstteGerçek argb ise çok iyi, bunların tek eksisi frgb veya auto rgb olmaları normal şartlarda
2 bakır borulular stok soğutucudan bir tık iyi. 5500 olsa kurtarırdı ama 5600 yük altında iyi güç çekiyor. Throtling olabilir, olmasa bile çok kafa ütüler.hocam ben bu ürünün iki bakır borulu olanını 299 TL'ye aldım r5 5600 e geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mıdır
ARGB diye yazmışlar, alan arkadaştakide ARGB imiş. Muhtemelen stok imajda FRGB yi unutmuşlar. DF123X ten temel farkı ARGB olması sanırım. Malzeme kalitesi filan benzerdir tahminim. Bir de son aldığım DF123X 3 pin fanlı çıkmıştı. Çoğu anakartta problem olmasada Asus giriş seviye bir anakartta voltaj kontrolü yoktu. O sebeple o kartta kullanamamıştım diye hatırlıyorum.dark freezer'a kıyasla nasıl ? (montajı hariç o kısmı zaten belli)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fotoğrafta FRGB yazıyor sol üstte
Çok muhtemelen evet, 6 ısı borusu, 4 ısı borusunu döver.Snowman t6 ultra var o daha mı iyidir?
Ne yaptıysam sığmadı kasayaÇok muhtemelen evet, 6 ısı borusu, 4 ısı borusunu döver.
f rgb hocam ürün sanırımGerçek argb ise çok iyi, bunların tek eksisi frgb veya auto rgb olmaları normal şartlarda