- Konu Sahibi Konu Sahibi
eyw 2 tane cketim bende
Rica ederim hocamEşofman altı bakıyordum çok iyi oldu teşekkürler
eyw 2 tane cketim bende
Rica ederim hocamEşofman altı bakıyordum çok iyi oldu teşekkürler
ikinciye %15 veriyorsa iki eşofman 850 ye geliyor nasıl daha ucuz oluyor anlamadımBen de görüp şimdi HepsiBuurada'dan sipariş vermiştim teşekkürler ama kendi sitesinde daha ucuza gelebiliyor, mesela eşofman altı 500 küsür TL, ikinciye %15 ve üçüncüye %10 indirim veriyor, 1100 küsür TL'ye 3 eşofman, 700 küsür TL'ye de 2 eşofman alınabiliyor, HepsiBurada'dan daha ucuz, kendi sitelerine de bir bakın derim
Erkek Eşofman Altı Modelleri ve Fiyatları
Erkek Eşofman Altı modelleri ile Grimelange kalitesinin tadını çıkarabilir, koleksiyonumuza göz atabilir ve modayı yakından takip edebilirsiniz.www.grimelange.com.tr
1100 TL'ye sen 3 adet alıyosunBen de görüp şimdi HepsiBuurada'dan sipariş vermiştim teşekkürler ama kendi sitesinde daha ucuza gelebiliyor, mesela eşofman altı 500 küsür TL, ikinciye %15 ve üçüncüye %10 indirim veriyor, 1100 küsür TL'ye 3 eşofman, 700 küsür TL'ye de 2 eşofman alınabiliyor, HepsiBurada'dan daha ucuz, kendi sitelerine de bir bakın derim
Erkek Eşofman Altı Modelleri ve Fiyatları
Erkek Eşofman Altı modelleri ile Grimelange kalitesinin tadını çıkarabilir, koleksiyonumuza göz atabilir ve modayı yakından takip edebilirsiniz.www.grimelange.com.tr
2 ürüne %10, 3 ve üzeri ürüne %15 indirim varmış, ayrıyeten tüm ürünlerde sepette %15 var.ikinciye %15 veriyorsa iki eşofman 850 ye geliyor nasıl daha ucuz oluyor anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Örnek bi ürün gösterir misin ben bulamadım ikinciye %10 yazıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1100 TL'ye sen 3 adet alıyosun
hepsiburada da 4 adet
Zaten bu tarz ürünler 30derecede yıkanmalıKüçük bir tavsiye ne alırsanız alın en düşük sıcaklıkta yıkayın. Grimlangeden çok ürün aldım ama yıkanınca genelde üst giyimler çok küçülüyor. tişört, gömlek ve sweatlerde yaşadım.
4 adet eşofman 970₺2 ürüne %10, 3 ve üzeri ürüne %15 indirim varmış, ayrıyeten tüm ürünlerde sepette %15 var.
HepsiBurada'sa 1100 TL'ye 4 adet nasıl yaptınız, HB'dan 2 Tanesi 882 TL'ye sipariş vermiştim, iptal ettim şimdi.
30da bile çekiyor aldıklarım. 20de falan yıkıyorum. Fiyatlar bedavaymış aldım birkaç eyvallah.Zaten bu tarz ürünler 30derecede yıkanmalı
He bunu diyorsun, aşırı kötü değil mi ya bu modeller, HB'daki 880 TL altı eşofman altları çok kötü duruyor. O yüzden 2 tanesini 880 TL'ye sipariş vermiştim de iade ettim, kendi sitesinde yeni gelen ürünler, en azından daha farklı güzel modeller daha ucuza gördüm.Zaten bu tarz ürünler 30derecede yıkanmalı
4 adet eşofman 970₺
bu markanın t-shirtlerini ve shortlarını almıştım memnun kaldım şimdide çeketini aldım 570 e 2 adet tertemizArkadaşlar, fiyat şişirme gibi bir durum yok değil mi?