🔥İndirim GRIMELANGE 2.ÜRÜN 1₺ 😱 (2 Sweat 340₺)

Ben de görüp şimdi HepsiBuurada'dan sipariş vermiştim teşekkürler ama kendi sitesinde daha ucuza gelebiliyor, mesela eşofman altı 500 küsür TL, ikinciye %15 ve üçüncüye %10 indirim veriyor, 1100 küsür TL'ye 3 eşofman, 700 küsür TL'ye de 2 eşofman alınabiliyor, HepsiBurada'dan daha ucuz, kendi sitelerine de bir bakın derim

Ben de görüp şimdi HepsiBuurada'dan sipariş vermiştim teşekkürler ama kendi sitesinde daha ucuza gelebiliyor, mesela eşofman altı 500 küsür TL, ikinciye %15 ve üçüncüye %10 indirim veriyor, 1100 küsür TL'ye 3 eşofman, 700 küsür TL'ye de 2 eşofman alınabiliyor, HepsiBurada'dan daha ucuz, kendi sitelerine de bir bakın derim
ikinciye %15 veriyorsa iki eşofman 850 ye geliyor nasıl daha ucuz oluyor anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Örnek bi ürün gösterir misin ben bulamadım ikinciye %10 yazıyo

1100 TL'ye sen 3 adet alıyosun
hepsiburada da 4 adet

ikinciye %15 veriyorsa iki eşofman 850 ye geliyor nasıl daha ucuz oluyor anlamadım

Örnek bi ürün gösterir misin ben bulamadım ikinciye %10 yazıyo

1100 TL'ye sen 3 adet alıyosun
hepsiburada da 4 adet
2 ürüne %10, 3 ve üzeri ürüne %15 indirim varmış, ayrıyeten tüm ürünlerde sepette %15 var.
HepsiBurada'sa 1100 TL'ye 4 adet nasıl yaptınız, HB'dan 2 Tanesi 882 TL'ye sipariş vermiştim, iptal ettim şimdi.

Küçük bir tavsiye ne alırsanız alın en düşük sıcaklıkta yıkayın. Grimlangeden çok ürün aldım ama yıkanınca genelde üst giyimler çok küçülüyor. tişört, gömlek ve sweatlerde yaşadım.

Küçük bir tavsiye ne alırsanız alın en düşük sıcaklıkta yıkayın. Grimlangeden çok ürün aldım ama yıkanınca genelde üst giyimler çok küçülüyor. tişört, gömlek ve sweatlerde yaşadım.
Zaten bu tarz ürünler 30derecede yıkanmalı

2 ürüne %10, 3 ve üzeri ürüne %15 indirim varmış, ayrıyeten tüm ürünlerde sepette %15 var.
HepsiBurada'sa 1100 TL'ye 4 adet nasıl yaptınız, HB'dan 2 Tanesi 882 TL'ye sipariş vermiştim, iptal ettim şimdi.
4 adet eşofman 970₺

Ekler

• IMG_5478.webp
    IMG_5478.webp
    98.8 KB · Hit: 78
Zaten bu tarz ürünler 30derecede yıkanmalı

4 adet eşofman 970₺
He bunu diyorsun, aşırı kötü değil mi ya bu modeller, HB'daki 880 TL altı eşofman altları çok kötü duruyor. O yüzden 2 tanesini 880 TL'ye sipariş vermiştim de iade ettim, kendi sitesinde yeni gelen ürünler, en azından daha farklı güzel modeller daha ucuza gördüm.

Arkadaşlar, fiyat şişirme gibi bir durum yok değil mi?

Anlıyorum, değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum. Fiyat şişirme durumu var mı? Piyasasına hakim misiniz? Ben de alayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,364
Üyeler
184,927
Son üye
fatih0660
Geri