Grub kurmadan linux kullanılabilir mi?

Furkan1461

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,509
Windows'un metro loader arayüzünü kaybetmeden linux kurabilir miyiz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Linux

Son düzenleme:
Bu konuda bilgim yok :( . Böyle bir şey buldum belki yardımı dokunabilir.

EasyBCD'ye bakabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Easy bcd ile remix os kurmuştum ama başka bir linux dağıtımında işe yarayacağına pek ihtimal vermediğim için denemedim.

Easy bcd ile remix os kurmuştum ama başka bir linux dağıtımında işe yarayacağına pek ihtimal vermediğim için denemedim.
Kalın kafa olduğum için ben direk kurdum hiç de araştırmadım aklıma da gelmedi :D ben de bakayım ya metro loader ile kullanılabiliyor ise ben de kurayım.

Ama EasyBCD GRUB'a yönlendirir bence yine de deneyeceğim en kötü GRUB u gizlemeyi deneriz.

Son düzenleme:
Kalın kafa olduğum için ben direk kurdum hiç de araştırmadım aklıma da gelmedi :D ben de bakayım ya metro loader ile kullanılabiliyor ise ben de kurayım.

Ama EasyBCD GRUB'a yönlendirir bence yine de deneyeceğim en kötü GRUB u kaldırırız.
Aslında remix os kurduğumda merto arayüzü durmuştu remix os açılınca bilgisayar yeniden başlayıp grup algılaması yapıp remix açılıyordu.

Ama EasyBCD GRUB'a yönlendirir bence yine de deneyeceğim en kötü GRUB u gizlemeyi deneriz.
Ne kurdunuz merak ettim?

Kullanabilirsiniz fakat her girişte boot menüden seçmeniz gerekir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,000
Üyeler
186,703
Son üye
BrnSFR
Geri