✓Arda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Ne ara 58 kupanız oldu elin teriyle kazanmadınız bu kupaları sadece uefa dışında ona bakarsan sayılmayan şampiyonluklarımız var
Ne ara 58 kupanız oldu elin teriyle kazanmadınız bu kupaları sadece uefa dışında ona bakarsan sayılmayan şampiyonluklarımız var
bu maçın farklı geçeceğini düşünüyorum 5+ gol olacakmış gibi hissediyorum nedense.Derbide 6 gol olacağını düşünmüyorum
anlaşıldı 10 yaşında bi arkadaşımız :d tartışmaya gerek yok.Ne ara 58 kupanız oldu elin teriyle kazanmadınız bu kupaları sadece uefa dışında ona bakarsan sayılmayan şampiyonluklarımız var
kupaya göre karşılaştırma biraz saçma olmuş gibi.Kimin kimin kocası olduğu belli oluyor
Alıntıyı görüntüle
Tartışmaya gerek yok birbirimizi üzmeyelim
Futbol takımlarını alınan kupaya göre karşılaştıracaksın. Karabükspor Feneri yensekupaya göre karşılaştırma biraz saçma olmuş gibi.
Boş yapma 10 yaşında olan sensin sen benim yaşımı öğrende konuşanlaşıldı 10 yaşında bi arkadaşımız :d tartışmaya gerek yok.
o zaman 10 yaşındaymış gibi davranma.Boş yapma 10 yaşında olan sensin sen benim yaşımı öğrende konuş
şu an hamsi bütün kulüplerden daha iyi futbol oynuyor. galatasaray>hamsi mi ?Futbol takımlarını alınan kupaya göre karşılaştıracaksın. Karabükspor Feneri yense
Karabük> fener mi olacak
Evet genel olarak Galatasaray> hamsi, Fener> hamsi oluyor. Performans gelip geçici klas kalıcıdır.şu an hamsi bütün kulüplerden daha iyi futbol oynuyor. galatasaray>hamsi mi ?