Neler Yeni

🔥İndirim Gskill RipJaws RGB 32Gb DDR5 Ram 3889TL

SerhatKRbb

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
615
Ben bunları 3 gün önce gördüm de am4 sistemden am5 sisteme geçmek için bir aldım sonra vazgeçip gelmeden iptal etmiştim biraz araştırınca değerleri göz önüne aldığımızda çok uygun fiyatlı ama acaba alınır mı insanların deneyimleri nedir bilmiyorum pek yorum görmedim.

Ben bunları 3 gün önce gördüm de am4 sistemden am5 sisteme geçmek için bir aldım sonra vazgeçip gelmeden iptal etmiştim biraz araştırınca değerleri göz önüne aldığımızda çok uygun fiyatlı ama acaba alınır mı insanların deneyimleri nedir bilmiyorum pek yorum görmedim.
Marka Zaten super ozellikleri tasarimi guzel Rgbsi olmasida + Epey Expo destegi oldugunu belirtmis kisacasi alinir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gskill en sorunlu olanlardan biri
Dalga geçmeye geldin heralde

hem beyaz hem güzel fiyat ama anakartımın qvl listesinde yok:cry:

ddr5 geçicem de almalı mıyım intelde geçebilirim bu expo uyumu falan anlamıyorum 6000mhz sıkıntısız performasnta kullanabilir miyim

cl30 6000mhz patriot aldım salı günü biliyordum böyle bir indirimin girceğini ama bekleyemedim sistem lazımdı sağlık olsun çalışıyor patriotta gömmeyin çok bea. Expo da sorunsuz çalışıyor patriotda 6000mhz de. Benim gibi patriot viper alanlar üzülmesin :peeposad: :PeepoLeave:

Eyvallah üstad 10 gün önce falan 500tl fazlasına almıştım iade edicem bunu alıcam (kullanmadım)

Geri