Neler Yeni

GSYNC compatible olmayan monitorlerde nvidia ekran kartı ile oyun oynanır mı

erbak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ercan
Merhabalar Herkese. Ben 4k bir monitor olmak istiyorum ve ekran kartım biraz eski de olsa Nvidia ekran kartı. Monitör bakarken gsync desteği olsun diyorum ama doğru mu yapıyorum. GSYNC compatible olmayan monitorlerde nvidia ekran kartı ile oyun oynamak sıkıntı olmaz mı ? Cevap verirseniz sevinirim.

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Burhan Bey
Sıkıntı olmaz, tabi ki oynayabilirsin. Saf G-Sync özellikli monitörler çıkmıyor zaten (zamanında nvidia çipli olarak çıkan modellerden bahsediyorum), Nvidia başlarda epeyce yedi bu işin kaymağını şimdilerde kaybolup gitti bu özellik. Artık VRR, Free-Sync, Adaptive-Sync gibi özelliklerle (yazılımsal) hallediliyor bu işler.
Ekran kartının AMD veya NVIDIA chipsetli olmasının, Sync olayı üzerinde pek bir etkisi kalmadı diyebiliriz, her türlü yazılımsal olarak çalışıyorlar.

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Burhan Bey
Aktif olarak kullandığım bir ürün, forumda bir kaç arkadaşa daha tavsiye ettim. Hep söylüyorum OLED den önce alınabilecek güzel bir ürün.

erbak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
desteğiniz için tesekkurler. mac mini ile de kullanmak istiyorum. Bu ghosting falan durumları yok değil mi? Bilmediğimden soruyorum çunku forumlarda çok denk geliyorum :D

erbak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@gaMMic_777 siparişini verdim. desteğiniz için tesekkurler. Amazon üzerinden 3 kuruş fazla verip aldım. Olası bir sıkıntıda iade için yorulmayalım. Allah razı olsun.

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Burhan Bey
Benzer özellikli 3-4 farklı modeli denedim, en son bunda karar kıldım. Yaklaşık 5 aydır da kullanıyorum ciddi bir sorun yaşamadım. Sizi de pişman etmez diye düşünüyorum, keyifli günlerde kullanın, hayırlı olsun.

Top Bottom