Windows bazen farklı iki monitör ve hertz durumlarını sağlıklı yönetemiyor. Monitörlerin hertz değerlerini aynı yapmaya özen göster, olmuyorsa en azında...
PlayStation dan portlanan oyunların hemen hemen hepsinde var bu durum, Last of Usda da benzer şekilde yapıyordu.
1781904040
Oyundan atması normal değil ama...
Hp den hall sensör sorunu yüzünden ağzı yanmış birisi olarak söylüyorum, bence uzak dur. Yeni modellerde kuvvetle muhtemel bu sorun çözülmüştür ama ben...
HDMI 2.1 portunu FulllHD monitörde bulman zor, 2K da bile çoğu modelde yok. Genelde 2K+yüksek hertz, 4K yada üzeri modellerde oluyor.
TMSD önceki neslin...
Anormal bir sıcaklık değil, malum havalar ısınmaya başladı, normalde gördüğünüz değerlerin 3-5 derece yukarıya çıkması normal. Kasa içi havalandırmanızı...
Önemli olan ekran, 4K çözünürlüklü bir monitör veya TV şart, sistem olarak giriş-orta seviye bir sistem bile işinizi fazlasıyla görür. Sistemin güncel...
Amazon Depo ürünlerinin mantığını kafam almıyor, fiyat avantajı desen çok cüz-i, sıfırını almak çok daha mantıklı, garanti desen 1 yıl, ne bilim, alan...
Am5 sisteme çok eski nesil bir ekran kartı takılı, muhtemelen anakart ekran kartını tanıyamadı, güncel anakartlar ın hepsi varsayılan olarak UEFI destekli...
Bir ara ben de açılmıyordu, görev yöneticisinden ilgili bütün uygulamaları sonlandırıp denemiştim, olmuştu ama launcher da ciddi sorunlar var, yıllardır...