Yüksek ihtimalle yaşarsın, sen kendini kötü duruma karşı hazırla. "MuratGamsız" ın yurt dışı alışveriş ve gümrük konularıyla ilgili epeyce videosu var...
Ses kartı olayı önemli, özellikle analog girişli IEM'ler için çoğu giriş ve orta seviye anakartın onboard ses girişleri çok zayıf. Eğer sadece kulaklık...
Beyler, hikayeli açık dünya bir oyun olsa neyse diyecem de, online oyunlarda SSD nin nasıl etkisi olabilir? Yükleme ekranında, ilk yüklemede çekiyor zaten...
"Coil Whine" bir sorun değil hocam, içinden akım geçen her elektronik cihazda ama az ama çok olur. Dediğiniz gibi tahammül edilemez seviyede bir ses...
Sen indirimdeyken almışsın hocam. 850w versiyonunuda alabilirsin. 5080e kadar rahatça yeter.
1776452040
Bu seride ben çok coil şikayeti duydum hocam. QC bi...
Aynı marka ve serinin A12520GS modelini kullanıyorum, gayet memnunum. MSI'ın MPG serisi çoğu zaman üzmez ama sizin modelde elektronik şansızlığı olmuş gibi.
Anakart değişse bile ilerde tekrar olmayacağının garanti yok, HP bu serisinde çok ciddi bir tasarım hatası yaptı, nette benzer sorunu yaşayan yüzlerle...