DoctorSamet
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
BEYLER OLAY BASİT. 4K VİDEOLARIN TAKILMADAN SORUNSUZ ÇALIŞMASINI İSTİYORUM. BUNUN İÇİN İYİ BİR EKRAN KARTINA VEYA İŞLEMCİYE İHTİYACIM VAR MI?
ekran kartı mesela 5060 yeterli miSadece izlemek istiyosan ortalama bir sistem yeterli olur.
Ekran kartsız kullanımda Intel UHD bile oynatıyor 4K video oynatmak için hiçbir iyi donanıma ihtiyaç yok 20 senelik hurdalar kullanmasan yetiyor.ekran kartı mesela 5060 yeterli mi
peki 4k video oynatırken 1080p monitör falan olsa takılma olur muEkran kartsız kullanımda Intel UHD bile oynatıyor 4K video oynatmak için hiçbir iyi donanıma ihtiyaç yok 20 senelik hurdalar kullanmasan yetiyor.
olay video oynatmaksa onu her pc yapıyo zaten oyun için diyosan en kötü 9070 xt alman lazım yayın içinse yine aynıBEYLER OLAY BASİT. 4K VİDEOLARIN TAKILMADAN SORUNSUZ ÇALIŞMASINI İSTİYORUM. BUNUN İÇİN İYİ BİR EKRAN KARTINA VEYA İŞLEMCİYE İHTİYACIM VAR MI?
1080P monitör varken 4K video açsan da göremezsin ki anlamı ne?peki 4k video oynatırken 1080p monitör falan olsa takılma olur mu
8600g alsam yeterli olur yani 4k icin1080P monitör varken 4K video açsan da göremezsin ki anlamı ne?
7600 al daha ucuza, igpu açıyor zaten video çok rahat8600g alsam yeterli olur yani 4k icin
Fazla bile 4. Nesil i3 ile rahat açıyordum.8600g alsam yeterli olur yani 4k icin