- Konu Sahibi Konu Sahibi
2.ellerinde sağlamlarını zor bulurum ondan diyorum bende.0 yok kanka 10 yaşında işlemcinin sıfırına neden bakıyorsun
2.ellerinde sağlamlarını zor bulurum ondan diyorum bende.0 yok kanka 10 yaşında işlemcinin sıfırına neden bakıyorsun
Sıfır hiç bulamazsın bulduklarında şuanın işlemcileri fiyatında olur zaten 1000 liranın aşağısı eder artık o işlemciler üstü etmez2.ellerinde sağlamlarını zor bulurum ondan diyorum bende.
knk deneme imkanın var zaten dolaba bak param güvendeyle vs al1k ya rahat bulman lazım en zor bozulan parçalardan işlemci zaten2.ellerinde sağlamlarını zor bulurum ondan diyorum bende.
Hocam bütçeyi az daha zorlayın ddr4 e geçin bence. Daha güncel olurBilgisayarım eski olduğu için anakartın bazı şeyleri çalışmıyor bence para etmez anakartım, Ram slot ve ethernet yeri bozuk gerisi çalışıyor.
Aradaki fiyat farkini siz mi vereceksiniz hocam tabii ki daha mantikli ancak butce meselesiHocam bütçeyi az daha zorlayın ddr4 e geçin bence. Daha güncel olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amd Ryzen 5 1600AF VE STOK FAN - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1061276369
Amd Ryzen 5 1600AF VE STOK FAN - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
B450M Pro M2 V2 Anakart - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1061800794
B450M Pro M2 V2 Anakart - Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Gskill 8GB 3000Mhz Ram F4-3000C16S-8GVRB - RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1055670145
Gskill 8GB 3000Mhz Ram F4-3000C16S-8GVRB - RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bence böyle bir sistem yapmak 8-9 yıllık işlemcilere o paraları vermekten çok daha mantıklı.
Bütçesi 2000 TLAradaki fiyat farkini siz mi vereceksiniz hocam tabii ki daha mantikli ancak butce meselesi
O zaman tamam ben 3770k ya gore hesapladim bütçeyiBütçesi 2000 TL
Başta yazmış hocam gidipte kaç yıllık işlemciye o para verilmez.O zaman tamam ben 3770k ya gore hesapladim bütçeyi
Başta yazmış hocam gidipte kaç yıllık işlemciye o para verilmez.
Attılarima bak bu parçalardan daha performanslı ve güncel.i3 9100F Bunu buldum anakart ile birlikte 1.700 TL alınır mı.
Gigabyte H310 Anakart
Senin attığın anakartın açıklamasına bakınca adam çalışmıyor falan demiş saçmalamışAttılarima bak bu parçalardan daha performanslı ve güncel.
O zaman başka bulabilirim a320m bile olur zaten o.c. ye gerek yok.Senin attığın anakartın açıklamasına bakınca adam çalışmıyor falan demiş saçmalamış
Tabi bakarsan iyi olurO zaman başka bulabilirim a320m bile olur zaten o.c. ye gerek yok.