Adama pc ile beraber monitör hediye ediyorlar bana koliyi eksik getiriyorlar demek hakkımı sen yemişsin .d
Sonuc ne oldu hocam?Adama pc ile beraber monitör hediye ediyorlar bana koliyi eksik getiriyorlar demek hakkımı sen yemişsin .d
Kaskjdhkasjhd ciddi ciddi adamların bedavaya mıonıtor göndericegini mi sanıyordunBeyler bayanlar yanlış anlaşılma olmuş kutu monitör kutusu fakat içinde işlemci kutusu vs. var.
JAHAJFQKHFPWİHPWİFPFJWPHKPWHKPWPKHPWOHPWKBPCPKBC olm hediye falan dediler dedin adamlar denle taytaymi geçmiş LHWKBXWKBXPWKCBOOWKCBPWBeyler bayanlar yanlış anlaşılma olmuş kutu monitör kutusu fakat içinde işlemci kutusu vs. var. Baya heveslenmiştim herkesten özür diliyorum.
Beyler bayanlar yanlış anlaşılma olmuş kutu monitör kutusu fakat içinde işlemci kutusu vs. var. Baya heveslenmiştim herkesten özür diliyorum.
Icinde mi 2 tane fan varKnk banada fan göndermişler yanına iki tane
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cam kadayi almıştım egzoz fanı olmayan
2 kolinin de şubeye giriş yaptığı gözüküyor beceriksizler 1 tanesini bulamıyor her aradığımda farklı bir şey uyduruyorlar. Yarın sabah gidicem şubeye kargoyla çıkamassam ordan adliyeyeSonuc ne oldu hocam?