Aldigim monitoru iptal ettircektin az kalsinBeyler bayanlar yanlış anlaşılma olmuş kutu monitör kutusu fakat içinde işlemci kutusu vs. var. Baya heveslenmiştim herkesten özür diliyorum.
Aldigim monitoru iptal ettircektin az kalsinBeyler bayanlar yanlış anlaşılma olmuş kutu monitör kutusu fakat içinde işlemci kutusu vs. var. Baya heveslenmiştim herkesten özür diliyorum.
En azindan monitor kutusu gelmis bence sen o kutuyu al sat yapBeyler bayanlar yanlış anlaşılma olmuş kutu monitör kutusu fakat içinde işlemci kutusu vs. var. Baya heveslenmiştim herkesten özür diliyorum.
Peki 2 kolinin subeye giris yaptigini nasil anladiniz?2 kolinin de şubeye giriş yaptığı gözüküyor beceriksizler 1 tanesini bulamıyor her aradığımda farklı bir şey uyduruyorlar. Yarın sabah gidicem şubeye kargoyla çıkamassam ordan adliyeye
Fanlar montajli haldemi gelmisKnk banada fan göndermişler yanına iki tane
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cam kadayi almıştım egzoz fanı olmayan
Onlar söylediPeki 2 kolinin subeye giris yaptigini nasil anladiniz?
yani bu olay sadece benim başıma gelebilecek bir olay da normalde neden senin başına gelmiş anlamadım Umarım rahat bir şekilde halledersin.2 kolinin de şubeye giriş yaptığı gözüküyor beceriksizler 1 tanesini bulamıyor her aradığımda farklı bir şey uyduruyorlar. Yarın sabah gidicem şubeye kargoyla çıkamassam ordan adliyeye
Yok aga hep beni bulur bunlar İncehesaptan rx 6600 almıştım koliyi açtım içinden 200tl lik gamepower kulaklık çıkmıştı 9 gün uğraş uğraş öyle geldiyani bu olay sadece benim başıma gelebilecek bir olay da normalde neden senin başına gelmiş anlamadım Umarım rahat bir şekilde halledersin.