Babam pek sürpriz işlerini sevmez, zaten alacak olsaydı bana sorardı çok bilmediği için ben öyle olduğunu pek düşünmüyorum.hocam hediye dedilerse haber vermeye gerek yok bence, ek olarak baban süprizde yapmış olabilir beraber değilde ek olarak almıştır farklı fatura kesilmiştir vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bana da öyle geliyor
Eski laptopu ekran olarak kullanamazdın desemYok hocam babamla konuşmuştum eski laptopu ekran olarak kullanacaktım HDMI ile faturada bi ek yok ayrıca akşam konuşmam lazım dediğim gibi.
HDMI girişi var hocam alınabilir dediler baya kişi.Eski laptopu ekran olarak kullanamazdın desem
Eyvallah ,Eyvallah.Ya neden iletişime geçesin ki sanki onlara getirseler hemen firmayı arayacaklar hey Allahım Hayırlı olsun kardeşimm
H.o karsim doya doya kullanhocam hediye dedilerse haber vermeye gerek yok bence, ek olarak baban süprizde yapmış olabilir beraber değilde ek olarak almıştır farklı fatura kesilmiştir vs.
bana da öyle geliyor
Giriş değil dostum çıkış onlar. Yanlış bilgi vermişler sana.HDMI girişi var hocam alınabilir dediler baya kişi.
Eyvallah ,Eyvallah.
hocam olmuyor denedim ben, yani direkt laptop kasasına bağlayınca olmuyor ekranı söküp modifikasyon yapınca oludur da dediğim gibi direkt laptop kasasında ki hdmı ya bağlayınca olmuyor diye biliyorumHDMI girişi var hocam alınabilir dediler baya kişi.
Eyvallah ,Eyvallah.