An1l_ 80+ Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 51 Reaksiyon skoru 8 9 Şubat 2021 #1 Merhaba Arkadaşlar benim pasif soğutmalı bir ekran kartım var kartı furmark testine sokmak istedim test sonuçları nasıl sizce ?
Merhaba Arkadaşlar benim pasif soğutmalı bir ekran kartım var kartı furmark testine sokmak istedim test sonuçları nasıl sizce ?
PİŞMANIM 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3,965 Reaksiyon skoru 1,855 9 Şubat 2021 #2 mehmetanil yazmış: Merhaba Arkadaşlar benim pasif soğutmalı bir ekran kartım var kartı furmark testine sokmak istedim test sonuçları nasıl sizce ?Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Hacı pardon yanlış görmüşüm test sonuçları normal ısınma da fazla değil
mehmetanil yazmış: Merhaba Arkadaşlar benim pasif soğutmalı bir ekran kartım var kartı furmark testine sokmak istedim test sonuçları nasıl sizce ?Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Hacı pardon yanlış görmüşüm test sonuçları normal ısınma da fazla değil
Borsa Kaplanı Cezalı 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6,007 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 9,688 9 Şubat 2021 #3 Normal.