Yardım GT 730 VRAM algılama sorunu

ENSKRKMZ

80+
Reaksiyon skoru
1
Öncelikle merhaba yakın zamanda fark ettiğim bir şey için konu açtım
TURBOX NVİDİA GT730 4 GB ekran kartı var elimde bir Benchmark uygulamasi ile oyun kaldirirmi diye bakarken ekran kartımı 2 GB alıyor fakat dxdiag da 4 GB VRAM olduğu yaziyo o yüzden bazı oyunları acamiyacagi yazıyor bende gerçekten acamaz mi ve bu bir hata mı onu merak ettim şimdiden teşekkür ederim herkese

TURBOX NVİDİA GT730 4 GB ekran kartı var elimde bir Benchmark uygulamasi ile oyun kaldirirmi diye bakarken ekran kartımı 2 GB alıyor fakat dxdiag da 4 GB VRAM olduğu yaziyo o yüzden bazı oyunları acamiyacagi yazıyor bende gerçekten acamaz mi ve bu bir hata mı onu merak ettim şimdiden teşekkür ederim herkese
Fake büyük ihtimalle

Dxdiag da 4GB yazıyorsa 4 dür yani bech programı hatalıdır genel bir araştırma yap o oyun ile alakalı onu da geç bir oyun aç görev yöneticisinden ne kadar kullandığına bak GPU nun

Sadece Benchmark uygulamasinda değil ekran kartımı başka ekran kartları ile karşılaştıracak iken ekran kartımı 2 GB alıyor başka model ayarlanmıyor sanki 4 GB versiyonu hiç yokmuş gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,224
Üyeler
190,876
Son üye
vintagereds
Geri