Can...
80+ Platinum
Muhtemelen evet biraz daha indirim yapin bence ben gigabyte olanını 800 e alıyordum vaz geçtim gddr5 tiCpu z ile bakılır mi
Muhtemelen evet biraz daha indirim yapin bence ben gigabyte olanını 800 e alıyordum vaz geçtim gddr5 tiCpu z ile bakılır mi
Bakılır ama onun yerine GPU-Z kullanın karta daha ayrıntılı bakarsınız.Cpu z ile bakılır mi
Turbox mu zort
Chipseti ne olduğu belirsiz dandik bir kart turbox izoly vb dolandırıcıların ürünleri alınmaz millete dandik parçaları satıyorlar
Garanti bandı duruyor ekran kartına daha önceden işlem yapılmamış bu bir avantaj temiz durması ısı probleminin olmadıgı anlamına gelmiyor.Satıcıya söyleyin böyle böyle 5dk test edebilirmiyim ve herhangi bir oyun yüklüyse orda kasma donma varmı diye bakarsın oyun csgo olur forza olur biraz orta halli oyunlar.Hocam bu temiz sifir gibi duruyor ne diyorsunuz
Reis ciddi misin R7 240 csgo bile oynatmıyor denebilir max 130fps alabiliyosun bu kartla uzun süre kullandım GT1030 la eşdeğer bile değil+ turbos gibi dandik marka alınmaz ama tabi bu kart ısınmaz o fan yeter ama chipsette ne kullanıldı kim bilir.
Reis ciddi misin R7 240 csgo bile oynatmıyor denebilir max 130fps alabiliyosun bu kartla uzun süre kullandım GT1030 la eşdeğer bile değil+ turbos gibi dandik marka alınmaz ama tabi bu kart ısınmaz o fan yeter ama chipsette ne kullanıldı kim bilir.
Hocam niye 3 tane yazma gereği duydunuz ve rampage tm 130 macunu amd a10 7850 k islemcide de kullandım e7400 de de ryzen 5 1600af dede ısılar gayet güzel di ama ekran kartında ne olur bilemiyorumGaranti bandı duruyor ekran kartına daha önceden işlem yapılmamış bu bir avantaj temiz durması ısı probleminin olmadıgı anlamına gelmiyor.Satıcıya söyleyin böyle böyle 5dk test edebilirmiyim ve herhangi bir oyun yüklüyse orda kasma donma varmı diye bakarsın oyun csgo olur forza olur biraz orta halli oyunlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve aldıktan sonra macun değişimi şart alındığı günden beri macun değişmemiş kurumuştur uygun yollu macun alın (Rampage marka almayın)en az 1.5Wmk macun alın
o fiyatlara rx550 bulabilirsen al gtx750 ti bulamazssın ama bulursan 750 ti alMerhabalar i3 3220 işlemcim var GT 630 2gb ekran kartım vardı görüntu vermemeye başladı çalışmıyor
Yeni kart alacağım ikinci el 1000 TL bütçe var GT 730 4 gb mi almalıyım GT 1030, mu nelere dikkat etmeliyim ikinci elde yazarsanız sevinirim
Hocam bütün testleri yaptım gddr5 stres testi 20 dk yaptım max 58 59 60 i görmedi hiç ama valorant oynarken 100 den çatışma anında 45 lere kadar düşüyor hdmi to vga kullanıyorum bu yüzden mi fps inputlaglar meydana geliyoro fiyatlara rx550 bulabilirsen al gtx750 ti bulamazssın ama bulursan 750 ti al
Cevap verebilirseniz ona göre kartı alıp almayacağıma karar vereceğim kartin sahibi haber bekliyordaHocam bütün testleri yaptım gddr5 stres testi 20 dk yaptım max 58 59 60 i görmedi hiç ama valorant oynarken 100 den çatışma anında 45 lere kadar düşüyor hdmi to vga kullanıyorum bu yüzden mi fps inputlaglar meydana geliyor
umarım gt730 almamışssındırHocam bütün testleri yaptım gddr5 stres testi 20 dk yaptım max 58 59 60 i görmedi hiç ama valorant oynarken 100 den çatışma anında 45 lere kadar düşüyor hdmi to vga kullanıyorum bu yüzden mi fps inputlaglar meydana geliyor
Cevap verebilirseniz ona göre kartı alıp almayacağıma karar vereceğim kartin sahibi haber bekliyorda