Cihangir
80+ Gold
steam de satıştan kalkmadan önce 12 tl ye almıştımAlınır. Neden olmasın. Ama keşke ORJİNAL ÜÇLÜ de olsaydı.
steam de satıştan kalkmadan önce 12 tl ye almıştımAlınır. Neden olmasın. Ama keşke ORJİNAL ÜÇLÜ de olsaydı.
tüh besteam de satıştan kalkmadan önce 12 TL ye almıştım
bende gta 1 ve 2 alamadım tüh betüh be
nası yani şuan mesela gta2 veya gta san andreas alsak steamden kalkmış olmasına rağmen girebiliyozmu key buldum çünkü interneyyebende gta 1 ve 2 alamadım tüh be
Kesinlikle hiç beklemeden alınır32,70tl ye bu alınır mı?Grand Theft Auto IV: The Complete Edition Steam'de
Niko Bellic, Johnny Klebitz ve Luis Lopez. Üçünün ortak bir noktası şu: Amerika'nın en berbat şehrinde, paraya ve güce tapınılan, para ve güç sahipleri için cennet yoksullar içinse cehennemin ta kendisi olan Liberty City'de yaşıyorlar.store.steampowered.com
32 lira artık çok değil bence alınır32,70tl ye bu alınır mı?Grand Theft Auto IV: The Complete Edition Steam'de
Niko Bellic, Johnny Klebitz ve Luis Lopez. Üçünün ortak bir noktası şu: Amerika'nın en berbat şehrinde, paraya ve güce tapınılan, para ve güç sahipleri için cennet yoksullar içinse cehennemin ta kendisi olan Liberty City'de yaşıyorlar.store.steampowered.com
sadece satıştan kalktılar ben san andreas vice city girebiliyomnası yani şuan mesela gta2 veya gta san andreas alsak steamden kalkmış olmasına rağmen girebiliyozmu key buldum çünkü interneyye
Hocam belki konuyla alakasız ama james, kirk uyumuna denk gelmişizAlınır.