meedo 80+ Bronze Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 814 Dahası Reaksiyon skoru 277 Yaş 20 İsim Heisenberg Dün, 20:05 #1 Gta 5 var bende şu an, steam indirimleri de başlamışken bir şeyler almak istiyorum. Gta 4 veya Bully aklımda sizce hikayeleri oynamaya değer mi?
Gta 5 var bende şu an, steam indirimleri de başlamışken bir şeyler almak istiyorum. Gta 4 veya Bully aklımda sizce hikayeleri oynamaya değer mi?
NuriCans 80+ Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 205 Dahası Reaksiyon skoru 76 İsim Nuri Dün, 20:06 #2 meedo yazmış: Gta 5 var bende şu an, steam indirimleri de başlamışken bir şeyler almak istiyorum. Gta 4 veya Bully aklımda sizce hikayeleri oynamaya değer mi? Devamı için tıklayın... Bully oynamadım GTA 4 oynadım ve bana göre en iyi hikayeye sahip GTA oyunudur buglar can sıkabilir ama
meedo yazmış: Gta 5 var bende şu an, steam indirimleri de başlamışken bir şeyler almak istiyorum. Gta 4 veya Bully aklımda sizce hikayeleri oynamaya değer mi? Devamı için tıklayın... Bully oynamadım GTA 4 oynadım ve bana göre en iyi hikayeye sahip GTA oyunudur buglar can sıkabilir ama
canerkuscu_ 80+ Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 305 Dahası Reaksiyon skoru 99 İsim Caner Kuşçu Dün, 20:07 #3 en çok keyif alarak oynadığım gta 4 dü
bugraaykac 80+ Bronze Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 500 Dahası Reaksiyon skoru 166 İsim Buğra Aykaç Dün, 20:08 #4 Bully'yi bir ara mobilde oynamıştım hikayesi falan güzeldi ama grafikleri günümüzde üzebilir onu söyleyeyim dedim
Bully'yi bir ara mobilde oynamıştım hikayesi falan güzeldi ama grafikleri günümüzde üzebilir onu söyleyeyim dedim