Yardım GTA 5 2 SAAT OYNAMA SURESI

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
Arkadaşlar ben uzun zamandir gta 5 istiyorum ve duyduğuma göre 2 saat oynamazsam gidicekmis ama benim pc yok şuan daha almadim benim için oynayabilecek varmı cok mutlu olurum çünkü uzun süredir istiyorum 😞

Arkadaşlar ben uzun zamandir gta 5 istiyorum ve duyduğuma göre 2 saat oynamazsam gidicekmis ama benim PC yok şuan daha almadim benim için oynayabilecek varmı cok mutlu olurum çünkü uzun süredir istiyorum 😞
Nasıl 2 saat oynamazsak ? boş bir hesap açıp oynanmazsa açılmıyormuş mu her bi hesapta 2 saat geçirmek mi lazımmış ? İlk defa duydum öyle bir şey. mantıklı geldi ticaret yapanlar için engelleme olabilir lakin olmaz bence öyle bir şey.

Arkadaşlar ben uzun zamandir gta 5 istiyorum ve duyduğuma göre 2 saat oynamazsam gidicekmis ama benim PC yok şuan daha almadim benim için oynayabilecek varmı cok mutlu olurum çünkü uzun süredir istiyorum 😞
Ya arkadaşlar bu söylentinin resmi kaynaktan bildirildi mi Epic Games tarafından ??? hayır inanmayın dostlar böyle bir şey olsa Epic Games duyurur.

Yalan dolan kütüphanede olması yetiyor

Öyle bir şey yok. Kütüphanene ekliyorsun ve ömür boyu senin oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,679
Üyeler
192,458
Son üye
bozkurtoguz23
Geri