Swords
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,239
çatır çatır polis vurdum sistem kaldırmıyınca bıraktım.ne buldunuz da oynadınız hocam muratabigf bile 700 saati zor oynamış![]()
çatır çatır polis vurdum sistem kaldırmıyınca bıraktım.ne buldunuz da oynadınız hocam muratabigf bile 700 saati zor oynamış![]()
bana göre asıl olay online. baya heyecanlı oluyorne buldunuz da oynadınız hocam muratabigf bile 700 saati zor oynamış![]()
Fivem diye bir şey var. Modlu online gibi bir şey RP ise rol yapma, gerçek hayatmış gibi oynuyorsun oyunu. Konuşuypsun rol yapıyosun, kurtlar vadisi izlediysen ali candanken polat alemdar oluyosun yani farklı bir karakter, gerçek hayatını asla katmıyosun. Elraenin 8born videolarını izle.o nedir ?
oyun bedavaydı epicte keşke alaydınKupon ile gta 5 alacağım sizce değer mi? online ve offline oynarım mod falan kurarım o kadar oyunu daha önce ps4 te 2 defa bitirdim toplam 200 saat oynamışdır
Fivem diye bir şey var. Modlu online gibi bir şey RP ise rol yapma, gerçek hayatmış gibi oynuyorsun oyunu. Konuşuypsun rol yapıyosun, kurtlar vadisi izlediysen ali candanken polat alemdar oluyosun yani farklı bir karakter, gerçek hayatını asla katmıyosun. Elraenin 8born videolarını izle.
Alınır güzel oyun.Kupon ile gta 5 alacağım sizce değer mi? online ve offline oynarım mod falan kurarım o kadar oyunu daha önce ps4 te 2 defa bitirdim toplam 200 saat oynamışdır
hocam şimdi siz online girdiniz diyelim mutlu mesut oynuyorsunuz sonra birden bir 10IQ hile botu diyim chate hile sitesi linki spamı atıp duruyo ekranı kirletiyor bu durum çok kanser bide oyuna girince illaki 1 hileyle karşılaşıyosunuz daha dün girdim hepsi beni kafesledi hile mesela ama yine de oynanıyorbiraz detay verir misiniz ?