Neler Yeni

GTA 5 BELLİ BÖLÜM SAVE DOSYALARI ?

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Uğur
GTA5 de bu babasını arabadan atıp sen kötü bir babasın diyordu çocuk adama orda kalmıştım sonra pc mi satmıştım bana bu bölüme yakın bir save dosyası lazım nasıl bulurum
travor sniperla bina görevi vs vardı o bölüm bile olur %100 save varmış o ne işe yarıyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
nightlessx
Buradan bulabilirsiniz belki ama görev isimleri ingilizce, ona göre bakın veya en yakın gördüğünüzü.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Selim
GTA5 de bu babasını arabadan atıp sen kötü bir babasın diyordu çocuk adama orda kalmıştım sonra pc mi satmıştım bana bu bölüme yakın bir save dosyası lazım nasıl bulurum
travor sniperla bina görevi vs vardı o bölüm bile olur %100 save varmış o ne işe yarıyor ?
%100 save tüm görevler yapılmış demektir

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buradan bulabilirsiniz belki ama görev isimleri ingilizce, ona göre bakın veya en yakın gördüğünüzü.

çok sağ ol bu iş görecek ama misal 19. görevi seçtim nasıl indiricem sadece belki ben göremedim ama 99 hepsini indir var

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
nightlessx
çok sağ ol bu iş görecek ama misal 19. görevi seçtim nasıl indiricem sadece belki ben göremedim ama 99 hepsini indir var
Hocam bu arkadaş bütün görevlerden sonra save almış, o kayıtlara geri dönerek o şekilde oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.
Veya hatırladığınız görevi ingilizce olarak aratın, belki o kısımda kaydeden birileri vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,490
Üyeler
168,639
Son üye
Sin2Z
Top Bottom