hayır kulaklıktan geliyor ses ekran kartından deil ama sorun kulkalıok deil youtubda vido açıyorum güzel geliyor ses vido atmama gerek varmı ses yerine cızırtı geliyorVideoya çekip Youtube'a atar mısın? %90 ihtimallen Coil Whine sorunu yaşıyorsun.Bu videoda ki gibi bir ses mi?
hayır kulaklıktan geliyor ses ekran kartından deil ama sorun kulkalıok deil youtubda vido açıyorum güzel geliyor ses vido atmama gerek varmı ses yerine cızırtı geliyor
oyun orjinal stemdan dosya bütünlüğünüde doğruladım watch dogs 2 de de ses var ama arkadan ufak bi cızırtı geliyor başka oyunda deneyebilirim biraz beklersenizGTA 5 korsan mı orijinal mi? Diğer oyunlar da bu sorun var mı?
oyun orjinal stemdan dosya bütünlüğünüde doğruladım watch dogs 2 de de ses var ama arkadan ufak bi cızırtı geliyor başka oyunda deneyebilirim biraz beklerseniz
yazdım ya youtubda spotifayda fln bi sıkıntı yok 5 dk bekleyin fifa 17 de deniyimKulaklık ile alakalı olabilir. @crazyreign Sen anlarsın bu işlerden xD
yazdım ya youtubda spotifayda fln bi sıkıntı yok 5 dk bekleyin fifa 17 de deniyim
fifa 17 de bi sıkıntı yokDostum Youtube ile oyun aynı şey değil.
ama bende oyunun seside yok sizdede o şekildemiEkran kartına yük binince oluşan elektrik alan ile parazit oluyor kulaklıkta.
Çözümü ne bilmiyorum bende de var.
Oyunun sesi yok derken nasıl yani?fifa 17 de bi sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama bende oyunun seside yok sizdede o şekildemi
bende oyundan hiç ses gelmiyor sadece cızırtıOyunun sesi yok derken nasıl yani?
Bende oyunun sesi geliyor normal bir şekilde fakat ince bir cızırtı oluyor.
acaba gta 5 için gerekli driverlşar yüklü dielmi ne biliyim microsoft 2012 x bişiler falanOyunun sesi yok derken nasıl yani?
Bende oyunun sesi geliyor normal bir şekilde fakat ince bir cızırtı oluyor.
Olabilir hocam.bende oyundan hiç ses gelmiyor sadece cızırtı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
acaba gta 5 için gerekli driverlşar yüklü dielmi ne biliyim microsoft 2012 x bişiler falan