Bi Çay Bi Simit
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
arkadaşlar epic games üzerinden gta nın yeni versiyonu bende gözükmüyor bu normal mi? insanlar ücretsiz kurup oynuyorlar
Bende gözüküyor şuan yüklüyorum istersen hesaptan çık gir yap gözükmesi lazımarkadaşlar epic games üzerinden gta nın yeni versiyonu bende gözükmüyor bu normal mi? insanlar ücretsiz kurup oynuyorlar
Alıntıyı görüntüle
Denedim olmadıBende gözüküyor şuan yüklüyorum istersen hesaptan çık gir yap gözükmesi lazım
Sıkıntılı şirket olduğu için biraz beklemek lazım. Destek ekibine yazıldığın da kısa sürede eklenecek dendiDenedim olmadı
DLSS oldugu için eski sürümden daha fazla FPS veriyorrtx 3050Ti açar mı bu oyunu? ayriyeten mağazadan girip bakınca kütüphanede oto gözüküyor.
grafik farkı çok var mı denedin mi indireyim mi hemen?DLSS oldugu için eski sürümden daha fazla FPS veriyor
Benim indirme bitti biraz oynadım baya akıcıydı oyun hoşuma gittiKütüphane'de gözükmesi lazım. Belki filtrelerin açık kalmıştır. Ben çıktığı gibi yüklemeye bırakmıştım.
Alıntıyı görüntüle
Vay be bende halen 1 oyun gözüküyorBenim indirme bitti biraz oynadım baya akıcıydı oyun hoşuma gitti![]()
o da olmadı mağazadan oyuna tıkladığımda satın al diyor ilginç bir şekilde ama başarımlarımda gözüküyorrtx 3050Ti açar mı bu oyunu? ayriyeten mağazadan girip bakınca kütüphanede oto gözüküyor.
Sıkıntılı şirket olduğu için biraz beklemek lazım. Destek ekibine yazıldığın da kısa sürede eklenecek dendi