GTA 5 enhanced epic games

Reaksiyon skoru
42
arkadaşlar epic games üzerinden gta nın yeni versiyonu bende gözükmüyor bu normal mi? insanlar ücretsiz kurup oynuyorlar

1741132214927.png

Kütüphane'de gözükmesi lazım. Belki filtrelerin açık kalmıştır. Ben çıktığı gibi yüklemeye bırakmıştım.
1741138065540.png

rtx 3050Ti açar mı bu oyunu? ayriyeten mağazadan girip bakınca kütüphanede oto gözüküyor.

oyunu TAA ya alınca görüntü çamurlaşmaya başlıyor DLSS DLAA quality farketmeksizin bu seferde yolda araba sürerken yolun üstünde arabanın lambalarının silüetleri belirmeye başlıyor yani hayaletlenme oluyor fsr3 native AA yapıyorum görüntü karıncalaşmaya başlıyor ray tracing açıyorum bi farklılık hissedemiyorum bu versiyonu asla oynamıcam üzgünüm düzelene kadar. Not:RTX 4060 kullanıyorum 2. Makinem ana makinemde 5090 var daha denemedim denicem ondada.

rtx 3050Ti açar mı bu oyunu? ayriyeten mağazadan girip bakınca kütüphanede oto gözüküyor.
o da olmadı mağazadan oyuna tıkladığımda satın al diyor ilginç bir şekilde ama başarımlarımda gözüküyor
oyun kütüphanede değil ama başarımlarım mevcut...
1741141286405.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıkıntılı şirket olduğu için biraz beklemek lazım. Destek ekibine yazıldığın da kısa sürede eklenecek dendi
1741141478985.png

işin komedi kısmı burada zaten oyunu satın al dediğimde böyle diyor ama oyun kütüphanede değil

Çıkınca türknet saolsun 5dk da beşiktaş yapıp indirdim. Bi tık cilalamışlar okadar. Çok beklentiniz olmasın. Ama gece atmosferi bayaa bi iyi olmuş. Yada alevler. Alevli mermi hilesi yazıp bikaç arabaya sıkın gaayet güzel gözüküyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,624
Üyeler
183,448
Son üye
bykanly63
Geri