Neler Yeni

GTA 5 Enhanced sanki aynı gibi?

babuba1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Babu
SS atma şansın var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Frame Scaling seçeneğinden DLSS ve FSR seçebilirsin, grafik ayarlarında Frame Scaling mi yok?
Böyle oluyor

Ekler

• Screenshot_2025-03-05-01-38-00-643_com.miui.gallery-edit.jpg
    Screenshot_2025-03-05-01-38-00-643_com.miui.gallery-edit.jpg
    936.3 KB · Hit: 23

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Anonim Ankh

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,773
İsim
Sarp Yılmaz
Her şeyi Ultra ya çektim ve sabit FPS alıyorum da. Bu oyun aynı ya. Hiçbir şey değişmemiş gibi, ya da ben mi öyle hissettim. Net cafe de nasılsa haala öyle. Her şeyi fulledim RT dahil. Hatta oyunun siz açmadığınız surece açılmayan yüksek grafik gölgeler ve uzaklığını da açtım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Arkadaşlar siz olayı yanlış anladınız adamlar zaten biz yeni oyun yaptık inanılmaz wow demedi ki , 12 yıllık oyunu güncel hale getirdiler o kadar 12 sene geçmiş eski kalmış oyunu rötüşlerle yenileştirdiler büyük fark bekleyen siz kendiniz oldunuz zaten üstelik oyun sahiplerine ücretsiz dağıttılar bunu bir nevi bakım yaptı adamlar daha ne yapsın.

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Grafik olarak kapsamlı değil ama detay olarak iyileştirmeler var sadece, ayrıca DLSS, FSR, RT desteği iyi oldu ama optimizasyon aşırı kötü, ekran kartı kullanımım sık sık düşüyor, sabit FPS alamıyorum, bu yüzden pek sevmedim.
Aynısı bende oldu RX6800 1080p de 65fps üstü bikac saniye cıkıyo.

Arkadaşlar siz olayı yanlış anladınız adamlar zaten biz yeni oyun yaptık inanılmaz wow demedi ki , 12 yıllık oyunu güncel hale getirdiler o kadar 12 sene geçmiş eski kalmış oyunu rötüşlerle yenileştirdiler büyük fark bekleyen siz kendiniz oldunuz zaten üstelik oyun sahiplerine ücretsiz dağıttılar bunu bir nevi bakım yaptı adamlar daha ne yapsın.
Bi RT güncellemesi yapmışlar başka da bişey yok. En azından texture felan güncelleselerdi ne bileyim. Ha tabii ki güncelleme bedava çıktı o kurtarıyo. Bunuda büyük ihtimalle gta 6 çıkmadan gta5 in suyunu sıkalım da gelen parayla asset yaptırırız diye yorumladım : D

Son düzenleme:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,187
İsim
Hacı

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,773
İsim
Sarp Yılmaz
Aynısı bende oldu RX6800 1080p de 65fps üstü bikac saniye cıkıyo.

Bi RT güncellemesi yapmışlar başka da bişey yok. En azından texture felan güncelleselerdi ne bileyim. Ha tabii ki güncelleme bedava çıktı o kurtarıyo. Bunuda büyük ihtimalle gta 6 çıkmadan gta5 in suyunu sıkalım da gelen parayla asset yaptırırız diye yorumladım : D
Hocam oyunun kodları belli altyapısı belli 12 yıllık bir oyunu baştan remastered yapmadıkları taktirde öyle grafik yükseltmesi vs yapamazlar o yüzden bir şey beklememek gerekiyordu zaten.

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Hocam oyunun kodları belli altyapısı belli 12 yıllık bir oyunu baştan remastered yapmadıkları taktirde öyle grafik yükseltmesi vs yapamazlar o yüzden bir şey beklememek gerekiyordu zaten.
Sen de haklısın dostum, sonucta gta 6 yolda daha ellemezler. Ben beklentiyi bi tık yüksek tuttum sanırım. Neyse ki paragöz rocstar bedavaya verdi güncellemeyi.

The Batman

80+ Silver
son vurgun gta 6 da böyle olursa benden 5 kuruş beklemesinler 70-100 dolar vericeksem dublaj bile beklerim
1741132688391.png

Top Bottom