Böyle oluyorSS atma şansın var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Frame Scaling seçeneğinden DLSS ve FSR seçebilirsin, grafik ayarlarında Frame Scaling mi yok?
Böyle oluyorSS atma şansın var mı?
Frame Scaling seçeneğinden DLSS ve FSR seçebilirsin, grafik ayarlarında Frame Scaling mi yok?
Doğru yerde olduğunuza emin misiniz? Submit dediğim bir ekran hatırlamıyorum.Böyle oluyor
klavyedeki yön okları ile yapıcan orayı yoksa olmuyorBöyle oluyor
Oldu teşekkürlerklavyedeki yön okları ile yapıcan orayı yoksa olmuyor
Arkadaşlar siz olayı yanlış anladınız adamlar zaten biz yeni oyun yaptık inanılmaz wow demedi ki , 12 yıllık oyunu güncel hale getirdiler o kadar 12 sene geçmiş eski kalmış oyunu rötüşlerle yenileştirdiler büyük fark bekleyen siz kendiniz oldunuz zaten üstelik oyun sahiplerine ücretsiz dağıttılar bunu bir nevi bakım yaptı adamlar daha ne yapsın.Her şeyi Ultra ya çektim ve sabit FPS alıyorum da. Bu oyun aynı ya. Hiçbir şey değişmemiş gibi, ya da ben mi öyle hissettim. Net cafe de nasılsa haala öyle. Her şeyi fulledim RT dahil. Hatta oyunun siz açmadığınız surece açılmayan yüksek grafik gölgeler ve uzaklığını da açtım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Aynısı bende oldu RX6800 1080p de 65fps üstü bikac saniye cıkıyo.Grafik olarak kapsamlı değil ama detay olarak iyileştirmeler var sadece, ayrıca DLSS, FSR, RT desteği iyi oldu ama optimizasyon aşırı kötü, ekran kartı kullanımım sık sık düşüyor, sabit FPS alamıyorum, bu yüzden pek sevmedim.
Bi RT güncellemesi yapmışlar başka da bişey yok. En azından texture felan güncelleselerdi ne bileyim. Ha tabii ki güncelleme bedava çıktı o kurtarıyo. Bunuda büyük ihtimalle gta 6 çıkmadan gta5 in suyunu sıkalım da gelen parayla asset yaptırırız diye yorumladım : DArkadaşlar siz olayı yanlış anladınız adamlar zaten biz yeni oyun yaptık inanılmaz wow demedi ki , 12 yıllık oyunu güncel hale getirdiler o kadar 12 sene geçmiş eski kalmış oyunu rötüşlerle yenileştirdiler büyük fark bekleyen siz kendiniz oldunuz zaten üstelik oyun sahiplerine ücretsiz dağıttılar bunu bir nevi bakım yaptı adamlar daha ne yapsın.
gerek yok.Eski olanı tutmaya gerek yok değil mi?
Hocam oyunun kodları belli altyapısı belli 12 yıllık bir oyunu baştan remastered yapmadıkları taktirde öyle grafik yükseltmesi vs yapamazlar o yüzden bir şey beklememek gerekiyordu zaten.Aynısı bende oldu RX6800 1080p de 65fps üstü bikac saniye cıkıyo.
Bi RT güncellemesi yapmışlar başka da bişey yok. En azından texture felan güncelleselerdi ne bileyim. Ha tabii ki güncelleme bedava çıktı o kurtarıyo. Bunuda büyük ihtimalle gta 6 çıkmadan gta5 in suyunu sıkalım da gelen parayla asset yaptırırız diye yorumladım : D
Sen de haklısın dostum, sonucta gta 6 yolda daha ellemezler. Ben beklentiyi bi tık yüksek tuttum sanırım. Neyse ki paragöz rocstar bedavaya verdi güncellemeyi.Hocam oyunun kodları belli altyapısı belli 12 yıllık bir oyunu baştan remastered yapmadıkları taktirde öyle grafik yükseltmesi vs yapamazlar o yüzden bir şey beklememek gerekiyordu zaten.