Belki dediğine grand rp uyarMerhabalar
Fivem de roleplay in olmadığı para kasıp harcayabileceğimiz (mta tabiriyle emek ) serverleri varmı.
Türk serverleri olursa daha iyi olur
Onda rp yapmak zorunlu muBelki dediğine grand rp uyar
Sözde zorunlu fakat kimse rol yapmayı bilmiyor istediğin gibi rol yapmadan da oynayabilirsin GrandRP de.Onda rp yapmak zorunlu mu
Bana kimseyle konuşmayayım mesela araba alayım satayım o tip bişe lazımZombi svleri var area 51 falan.
sana dediğim sv dede rp yok pvp var adamları öldürüp veya farm yapıp daha silahlara daha iyi arabalara sahip olmaya çalışıyorsun. ama dediğin tipe göre bi sv yok bildiğim kadarıyla pvp dışında.Bana kimseyle konuşmayayım mesela araba alayım satayım o tip bişe lazım
bazı sunucularda evet zorunlu ben bi ara girmistim yani yapıyorlardıOnda rp yapmak zorunlu mu
Zorunlu olmayan bildiğin varmi.bazı sunucularda evet zorunlu ben bi ara girmistim yani yapıyorlardı
yok hocam en son 1 sene önce girmiştimZorunlu olmayan bildiğin varmi.
zorunlu olmayan tabi ki vardır ama yabancıdır yani turk bulmak çok zor grandrp'de , fivem de bilmiyorumyok hocam en son 1 sene önce girmiştim![]()
Ya kanka grand zorunlu ama yapmana gerek olmadan da oynanıyor yani.Zorunlu olmayan bildiğin varmi.