Gta 5 Fps Kaybı

FurkannK

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar iyi günler. Sistem özelliklerim gtx1060 6gb, r5 2600, 8gb 3000mhz ram . Bu sistem ile gta 5 de normal ayarlar ve tüm ayarlar olabildiince en düşükteyken max 80 90 genelde ise 50 60 fps alıyotum. Sebebi nedir bilen var mı. Sistem testlerine baktığımda millet yüksek en yüksek ayarlarda bu fps leri alıyor. Yardımcı olabilecek var mı.

Ekler

• Screenshot_128.webp
    Screenshot_128.webp
    102.2 KB · Hit: 67
MSI Afterburner programı ile sıcaklıklara ve işlemci, ram durumlarına bakmak lazım.

Kanka sanırsam o Fivem yada online versiyonu. 8 GB RAM yetersiz kalıyor Fivemde. İzlediğiniz testler Fivem'de mi yoksa singleplayer modunda mı yapılıyor?

Kanka sanırsam o Fivem yada online versiyonu. 8 GB RAM yetersiz kalıyor Fivemde. İzlediğiniz testler Fivem'de mi yoksa singleplayer modunda mı yapılıyor?
Online da aşırı düşüyo fps kanka izlediğim testler de online olan da var onlarda mid 60 70 oluyo

Online da aşırı düşüyo fps kanka izlediğim testler de online olan da var onlarda mid 60 70 oluyo

8 GB RAM'den dolayı oluyordur diye düşünüyorum. Fivem'de ise o FPS değerleri normal.

Online ın açık dünyasında kasıyo genelde yarışlarda felan kasmıyo bu kadar

8 GB RAM'den dolayı oluyordur diye düşünüyorum. Fivem'de ise o FPS değerleri normal.
Ayarları düşürdükce fps artması gerekirken bende yüksekden normale çekince daha da düşüyo sanırım ram ile ilgili olabilir

Ayarları düşürdükce fps artması gerekirken bende yüksekden normale çekince daha da düşüyo sanırım RAM ile ilgili olabilir

Yüksek ayarlardan normale çekince FPS düşmesine bende şaşırdım. Grafik ayarları ile RAM kullanımın bir alakası yok. O zaman sen yüksek ayarlarda takıl :)

Yüksek ayarlardan normale çekince FPS düşmesine bende şaşırdım. Grafik ayarları ile RAM kullanımın bir alakası yok. O zaman sen yüksek ayarlarda takıl :)
Bugün 300 tl gelmişti onunla ram alıyım bari bayram parası oraya gitsin Sokağa çıkmak yasak zaten :D

Geri