Youtube'daki testlere baktım çoğu 16 GB RAM ile test etmiş oyunu. Sadece bir tane 8 GB RAM kullanan biri vardı o da sizinle aynı FPS'i almış aynı laptop özellikleriyle.evet hocam normal değil youtubedeki fps testlerle uzaktna yakından alakası yok
galiba sizdede aynı pc var sizde ısı degerleri nedir acaba ?ram darboğazı yiyorsun sonuç belli
bende monster var 3050ti i5 11400h , 8gb ram vardı dorboğaz yapıyordugaliba sizdede aynı pc var sizde ısı degerleri nedir acaba ?
kaç fps alıyorsun pekibende monster var 3050ti i5 11400h , 8gb ram vardı dorboğaz yapıyordu
16 yaptıktan sonra düzeldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ısı değerlerim gta da 80-95 arası işlemci daha çok ısınan oluyor
Bende boşuna bir fan kullanımı olmadıkaç fps alıyorsun peki
birde boşta ısı değerin nedir ?
bende opera gx açıkken performans modunda(fanlar 60'ı geçince çalışıyor) 60 70 derecelere kadar çıkıyor
bende monster var 3050ti i5 11400h , 8gb ram vardı dorboğaz yapıyordu
ısı değerlerim gta da 80-95 arası işlemci daha çok ısınan oluyo
bende 8 gb ram var en yüksekte 40 düşükte 50 60 alıyoru m drop giriyo 16 alsam fark yaparmıbende monster var 3050ti i5 11400h , 8gb ram vardı dorboğaz yapıyordu
ısı değerlerim gta da 80-95 arası işlemci daha çok ısınan oluyor
yapar tabii kiMesaj otomatik birleştirildi:
bende 8 gb ram var en yüksekte 40 düşükte 50 60 alıyoru m drop giriyo 16 alsam fark yaparmı
valla reiz bilmiyorum denicem bişeler de acaba gpu da mı sıkıntı var boş boş almakta istemiyorum ramyapar tabii ki
her tülü fark yapar o kesin ama sıkıntı çözülmezse garantiye yollarsınvalla reiz bilmiyorum denicem bişeler de acaba gpu da mı sıkıntı var boş boş almakta istemiyorum ram