Yardım gta 5 fps sorunu

RJHeis

80+
Reaksiyon skoru
12
merhaba beyler benim sorunum şu benim pc normalde gta5 açiyor ama 20 fps in üstüne çikmiyor minimum sistem gereksinimlerinde herşeyi karşiliyor sadece işlemci frekansi 0.10 eksik (aşagiya foto atarim) bu durumda oyunun fps 'i normalmi yoksa çokmu düsük ayrica yükseltmem için ne yapmam gerek

Ekler

• IMG_20200501_152724_696.webp
    IMG_20200501_152724_696.webp
    251.4 KB · Hit: 63
merhaba beyler benim sorunum şu benim PC normalde gta5 açiyor ama 20 fps in üstüne çikmiyor minimum sistem gereksinimlerinde herşeyi karşiliyor sadece işlemci frekansi 0.10 eksik (aşagiya foto atarim) bu durumda oyunun fps 'i normalmi yoksa çokmu düsük ayrica yükseltmem için ne yapmam gerek
Dostum bir kere konu başlığını "GTA5 Düşük FPS Sorunu" gibisinden bir başlık yapar mısın. Denetleme yok diye saçmalamayın lütfen.
Soruna gelirsek min. sistem gereksinimleri ancak oyunu açıp düşük FPS'de oynamaya yeter zaten dostum. Ama biraz olsun FPS'ini arttırmak istiyorsan youtube'daki FPS arttırma videolarını izleyip o videolardaki adımları uygulayabilirsin. Bilgisayarın çok ısınıyorsa altına bir fan alabilirsin. Termal macun değişikliği yapabilirsin. İçindeki tozları temizleyebilirsin. Bunlar hep performansa etki eden faktörler.

Geri